Spennende osteskatter

Faglig påfyll med spennende osteskatter

Sammen med TINE Partner Servering og OsteCompagniet kan du nå bli med å lære mer om ost og ostens hemmeligheter, en inspirasjonsdag der ost gjennom hele «måltidsdøgnet» er stikkordet.

Dette blir et kreativt kurs som gir deltagerne et spennende innblikk i råvaren og de mange bruksområdene osten har. Kurset arrangeres som kokketeater og workshop for diskusjon og ideutvekslinger.

 

Stikkord fra kursets innhold:

Fra melk til ost og ostefamilier, kokketeater, bruk av ost hver dag gjennom hele måltidsdøgnet, kreativitet rundt matlagingsoster, ostefat og -tallerken, tradisjonsrike osteprodukter og bruk av osterester.

Og ikke minst: Hvor kan man hente inspirasjon fra i hverdagen?


Kursholdere: 

Pål Jetmundsen - kokk & matfaglig ansvarlig i TINE Partner Servering

Katharina Sandberg Lund – servitør, leder for OsteAkademiet hos OsteCompagniet AS og dommer i OsteVM i Bergen i 2018.


Målgruppen for kurset er personer som allerede jobber som kokk i restaurant, catering, kantiner, hotell, etc. og personer som utdanner seg til å bli kokker.Kursavgift per deltager er kr 500,- og vil bli fakturert via bedriftens kundenummer i TINE.

Påmeldingen er bindende.
Ved avmelding inntil en uke før kursstart vil halve kursavgiften bli fakturert. Etter dette vil kursavgiften faktureres i sin helhet.


Kursavgiften inkluderer i tillegg til mye ny kunnskap; kurskompendiet med fristende oppskrifter/tips & ideer og smaksprøver på alt det gode som tilberedes gjennom kurset.


VELKOMMEN PÅ KURS MED TINE PARTNER SERVERING


 
 
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon