Spar Bønes IL. Idrettsleir 2019


Bønes IL. inviterer til Spar Bønes Idrettsleir i uke 26. Vi ønsker velkommen barn i alderen 8-13 år (3. - 7. klasse) til allsidig aktivitet den første uken i sommerferien.

Når: Uke 26: Mandag–fredag, 24.06.–28.06.2019. Hver dag kl. 09.00–15.00.

Hvor:  Hovedbase er Bøneshallen, som er arena for aktiviteter, fremmøte og avslutning hver dag. For øvrig benytter vi oss bl.a. av aktivitetsområderi nærområdet og Fyllingsdalen.

Hva: På programmet står bl.a.: ballspill (fotball/ tennis/ håndball), CrossFit, turn, klatring, kanopadling på Ortuvannet, friidrettsstevne på Skansemyren idrettsplass og fjelltur til Løvstakken. 

6.- og 7. klassinger må i tillegg disponere egen sykkel, da de skal sykle til flere av aktivitetene. Fullstendig program blir sendt ut på e-post etter at påmelding er fullført.

Mat: Alle tar med seg egen matpakke og drikke de første tre dagene. Torsdag får deltakerne pølser og frukt fra Spar Bønes. Fredag blir det servert pizza og saft. Inkludert i prisen er også en t-skjorte.

Hovedinstruktør og ansvarlig for leiren er klubbens aktivitetskoordinator, Kristian Schult. Øvrige ledere er erfarne og dyktige instruktører med variert bakgrunn fra idrett og arbeid med barn og unge, samt ungdommer fra vårt eget idrettslag.

Pris: Kr. 1250,- per deltaker.

Vi har inntil 10 søskenplasser til kr. 1000,-. Første påmelding betaler da ordinær avgift, men søken nr. 2, 3 osv. betaler kr. 1000,-. Merk dere at dette bare gjelder de 10 første som benytter seg av dette.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon