Sommeryoga online med Satya Yoga

Sommeryoga med Satya Yoga online blir som følger:
Blir gjeldende fra mandag 18.mai og 3 måneder frem. Du kan registrere og betale for en måned om gangen eller få en samlet pris som blir noe billigere dersom du betaler for 3 måneder med en gang. Dere som har fast trekk/abonnement er naturlig med  i dette dersom dere ønsker det selvsagt. 

KR 690 pr. måned (dette gir deg hele 24 klasser i måneden, og du begynner når du vil. ), eller en samlet pris på 3 måneder for kr 1800.Alt foregår i denne gruppen, så klikk inn og spør om tilgang.

https://www.facebook.com/groups/524764738200782/


Opplegget blir som følger! Klassene ligger samlet uke for uke, dvs alle klassene kan mikses og blandes- og repeteres som du ønsker innenfor en uke om gangen (mandag-mandag).

HVER uke  så får du klasser med yogalærer Siri Tuseth på følgende vis:  KL 09 legges det ut en klasser som blir liggende en samlet uke om gangen (mandag-mandag)
 Mandag legges det ut en dynamisk klasse på 30 minutter og en Restorative/roligyoga på 30 minutter. Disse kan da gjøres hver for seg eller som en samlet klasse på 60 minutter.
Tirsdag kommer en ny klasse på 30 minutter  med fokus på nakke,skuldre og rygg. Den fungerer helt fint for seg selv, eller du kan kombinere den  med den restorative klassen som ble lagt ut mandag hvis ønskelig. Eller med den mer dynamiske  klassen  først som  du tar som oppvarming.
For all del, kjør på med alle tre og du har 90 minutter. :)
Onsdager kommer en klasse på 45 minutter hvor vi kjører gjennom hele kroppen. Her kan du også avslutte med den restorative hvis du ønsker.
Fredager en klasse på 60 minutter med et bestemt tema anatomisk eller filosofisk som endres hver uke og som er litt ekstra nerdete og fin. (litt som vi gjør på eks Satyaonsdager for dere som er vant til det)
Søndager en ren roligyoga/restorative på 30 minutter med fokus på noen få virkningsfulle øvelser for stressmestring og stillhet, sammen med enkle pusteøvelser. Eller det kan være Yoga Nidra som er lang guidet avspenning. Søndagskos med andre ord.
 Her kan du selvsagt gjøre noen av de andre klassene fra tidligere i uka først og avslutte med denne.

Summa sumarum: Alle klassene fungerer som enkeltstående  klasser, eller du kan mikse og blande så mye du bare ønsker for lengre økter. Og husk: Repetisjon er bra. Hver uke henger litt sammen når det gjelder tematikk. 

Og du: ikke tenk at du skal nå over alt for å være med. 2 øker i uka er også tipp topp...finn din egen rytme.

  Ingen fare om du kun rekker en eller to økter. Eller kun ønsker å gjøre yoga en gang i uken. Alt er bra!

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
 *