Henie Onstads Sommerskole uke 32

Henie Onstads Sommerskole er en sommerskole for barn mellom 8 og 13 år (barn som fyller 8 år kalenderåret 2018 kan melde seg på). I løpet av en aktiv uke får barna både bruke tid på å se kunst og utfolde seg i formgivings-aktiviteter, i tillegg til at de er fysisk aktive i friluftsaktiviteter.

Sommerskolen er et samarbeid mellom Henie Onstad Kunstsenter og aktivitets-skolen Sommer som Vinter. På den måten er den ene gruppen i verkstedet mens den andre gruppen er ute sammen med aktivitets-skolen Sommer som Vinter. Hver dag bytter gruppene aktivitet etter lunsj.

Tiden barnet er på Henie Onstad Kunstsenter starter de med å se deler av en utstilling. Her vil vi legge vekt på dagens aktivitet og vinkle omvisningen slik at den er aktuell for dagens arbeid. Kunstsenterets ulike utstillinger vil være i fokus for alle kunstfaglige aktiviteter.

Med Sommer Som Vinter, vil barna blant annet være med på: kanosafari og indianerpadling, skattejakt, pil og bue, slimberget, livredning og førstehjelp, ballspill, bading og vannaktiviteter, sang og dans, ring-leker, blindebukk og kropps-øvelser .

Fredag er foreldre, søsken, besteforeldre og venner invitert til vernissasje fra kl 15-16 som avslutning på en kreativ uke.

TIDSPLAN FOR ALLE DAGENE
08:30- 09:00 Mottagelse av barna i Henie Onstad Kunstsenters butikk. Barna blir delt inn i to grupper. Sjekk at barnet blir krysset inn.
09:00 Vi starter arbeidet i gruppene.
11:30 Vi spiser lunsj ute. Husk drikkeflaske, matpakke og sitteunderlag.
12:30 Vi skifter aktiviteter. Gruppe 1 er sammen med Sommer som Vinter, mens Gruppe 2 går i verkstedet.
15:00 Dagen avsluttes. Vi følger barna opp og ut foran inngangen.

Foreldrene har ansvar for at barnet blir hentet kl 15:00. Ingen levering av barn før kl 8:30.

Felles informasjon til alle foreldre første kursdag kl. 09:00. Ukens verkstedprogram blir også presentert da. En forelder pr barn må være tilstede ved denne presentasjonen.

HUSKELISTE

  • Ta på egnet tøy, i tillegg til å ta med badetøy og skift.
  • Det er lurt å ha med innesko.
  • Barna er ute halve dagen uansett vær. Sjekk værmelding for hver dag.
  • Husk drikke i tillegg til matpakke.
  • Det er viktig at barna har på arbeidstøy som tåler en malingsflekk.
  • Ta med et bilde av barnet/familien.
  • Ta med redningsvest og spikkekniv.


Vi ser frem til en spennende sommer!

 Med vennlig hilsen Henie Onstad Kunstsenter og Sommer Som Vinter

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.