Henie Onstads Sommerskole uke 32

Henie Onstads Sommerskole er en sommerskole for barn mellom 8 og 13 år (barn som fyller 8 år kalenderåret 2018 kan melde seg på). I løpet av en aktiv uke får barna både bruke tid på å se kunst og utfolde seg i formgivings-aktiviteter, i tillegg til at de er fysisk aktive i friluftsaktiviteter.

Sommerskolen er et samarbeid mellom Henie Onstad Kunstsenter og aktivitets-skolen Sommer som Vinter. På den måten er den ene gruppen i verkstedet mens den andre gruppen er ute sammen med aktivitets-skolen Sommer som Vinter. Hver dag bytter gruppene aktivitet etter lunsj.

Tiden barnet er på Henie Onstad Kunstsenter starter de med å se deler av en utstilling. Her vil vi legge vekt på dagens aktivitet og vinkle omvisningen slik at den er aktuell for dagens arbeid. Kunstsenterets ulike utstillinger vil være i fokus for alle kunstfaglige aktiviteter.

Med Sommer Som Vinter, vil barna blant annet være med på: kanosafari og indianerpadling, skattejakt, pil og bue, slimberget, livredning og førstehjelp, ballspill, bading og vannaktiviteter, sang og dans, ring-leker, blindebukk og kropps-øvelser .

Fredag er foreldre, søsken, besteforeldre og venner invitert til vernissasje fra kl 15-16 som avslutning på en kreativ uke.

TIDSPLAN FOR ALLE DAGENE
08:30- 09:00 Mottagelse av barna i Henie Onstad Kunstsenters butikk. Barna blir delt inn i to grupper. Sjekk at barnet blir krysset inn.
09:00 Vi starter arbeidet i gruppene.
11:30 Vi spiser lunsj ute. Husk drikkeflaske, matpakke og sitteunderlag.
12:30 Vi skifter aktiviteter. Gruppe 1 er sammen med Sommer som Vinter, mens Gruppe 2 går i verkstedet.
15:00 Dagen avsluttes. Vi følger barna opp og ut foran inngangen.

Foreldrene har ansvar for at barnet blir hentet kl 15:00. Ingen levering av barn før kl 8:30.

Felles informasjon til alle foreldre første kursdag kl. 09:00. Ukens verkstedprogram blir også presentert da. En forelder pr barn må være tilstede ved denne presentasjonen.

HUSKELISTE

  • Ta på egnet tøy, i tillegg til å ta med badetøy og skift.
  • Det er lurt å ha med innesko.
  • Barna er ute halve dagen uansett vær. Sjekk værmelding for hver dag.
  • Husk drikke i tillegg til matpakke.
  • Det er viktig at barna har på arbeidstøy som tåler en malingsflekk.
  • Ta med et bilde av barnet/familien.
  • Ta med redningsvest og spikkekniv.


Vi ser frem til en spennende sommer!

 Med vennlig hilsen Henie Onstad Kunstsenter og Sommer Som Vinter

Det er dessverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet