Superski sommerskiskole august 2020!

Her melder du deg på Superski Sommerskiskole august 2020!

Marit Bjørgen eller Therese Johaug kommer på alle Superski skiskoler 2020!

Meld deg på i god tid for å sikre plass!

Pris: 2899,-
Dato: 10.august - 13.august

Alder: 2005-2008 og 2009-2011
Sted: 
Holmenkollen ved pressesenteret.

Tid: Mandag-torsdag, med oppmøte hver dag kl 08.30 og avslutning kl 16.00

Hva inneholder sommerskiskolen:
Det blir fire dager fyllt med allsidig, morsom og tøff trening. Bedre omgivelser i Holmenkollen og Nordmarka for langrennstrening finner du ikke! Treningsøktene vil foregå med løpesko og rulleski på beina. Det vil bli mye terping av teknikk - både klassisk og skøyting, med videoanalyse inne og terping i rulleskiløypa. Det vil også bli basistyrke, intervaller, hurtighet, spenst, og mye annen moro. Vi vil også arrangere Superskis egne Mesternes Mester, som er en uhøytidelig og allsidig konkurranse. Mellom treningsøktene blir det omfattende faglig og sosialt innhold. Dyktige trenere er med for å legge til rette for en gøyal og lærerik uke for deltagerne på Superski sommerskiskole.

Dæhlie og IDT Sports er med som hovedsamarbeidspartnere.

Påmelding: Fyll inn nødvendig informasjon. Det er mulig å melde på flere enn en deltager av gangen. Er det noen spørsmål om påmelding eller annet send gjerne en mail til info@superski.no

Vi har søskenrabatt, som går ut på at man får 500kr i rabatt på påmeldingene på de neste påmeldingene av søsken. Velg da "påmelding" under klasse/kategori, også ved påmelding av barn nummer to så velger du "søsken nummer to eller flere".

Ekspempel:
1.barn 2899,-
2.barn 2899 + 2399 - 500kr rabatt
3. barn 2899 + 2399 + 2399 - 1000kr rabatt

osv.

Se http://www.superski.no/superski/skiskoler/betingelser/ med betingelser for deltagelse på Superski skiskoler. Ved gjennomføring av betaling bekreftes de fastsatte betingelsene for påmelding og deltakelse.


Følg videre med på www.superski.no for mer informasjon. I tillegg sendes det ut mail i forkant av skiskolen med nødvendig informasjon.


Registreringsskjema

Klasse/kategori
 *
Fornavn deltager
 *
Etternavn deltager
 *
Inndeling
 *
Årgang
 *
Kjønn
 *
Klubb (la være blank hvis ikke medlem av klubb)
Adresse
 *
Navn foresatt
 *
E-postadresse foresatt
 *
Mobil foresatt
 *
Trenger å låne rulleski (klassisk eller skøyting)
Allergier eller annet vi bør vite om?
Kampanjekode
 
 *