Superski sommerskiskole august 2021!

Her melder du deg på Superski Sommerskiskole august 2021! Therese Johaug eller Marit Bjørgen kommer på alle Superski skiskoler 2021. Meld deg på i god tid for å sikre plass!

Pris: 2949,-
Dato: 
9.august - 12.august
Alder: 2006-2009 og 2010-2012
Sted: 
Holmenkollen ved pressesenteret.

Tid: Mandag-torsdag, med oppmøte hver dag kl 08.30 og avslutning kl 16.00

Hva inneholder sommerskiskolen:
Det blir fire dager fyllt med allsidig, morsom og tøff trening. Bedre omgivelser i Holmenkollen og Nordmarka for langrennstrening finner du ikke! Treningsøktene vil foregå med løpesko og rulleski på beina. Det vil bli mye terping av teknikk - både klassisk og skøyting, med videoanalyse inne og terping i rulleskiløypa. Det vil også bli basistyrke, intervaller, hurtighet, spenst, og mye annen moro. Vi vil også arrangere Superskis egne Mesternes Mester, som er en uhøytidelig og allsidig konkurranse. Mellom treningsøktene blir det omfattende faglig og sosialt innhold. Dyktige trenere er med for å legge til rette for en gøyal og lærerik uke for deltagerne på Superski sommerskiskole.

Dæhlie er med som hovedsamarbeidspartner.

Påmelding: Fyll inn nødvendig informasjon. Det er mulig å melde på flere enn en deltager av gangen. Er det noen spørsmål om påmelding eller annet send gjerne en mail til info@superski.no

Vi har søskenrabatt, som går ut på at man får 450kr i rabatt på påmeldingene på de neste påmeldingene av søsken. Rabatten gjelder kun innenfor samme skiskoleuke. Velg da "påmelding" under klasse/kategori, også ved påmelding av barn nummer to så velger du "søsken nummer to eller flere".

Ekspempel:
1.barn 2949,-
2.barn 2949 + 2499 - 450kr rabatt
3. barn 2949 + 2499 + 2499 - 900kr rabatt

osv.

Se http://www.superski.no/superski/skiskoler/betingelser/ med betingelser for deltagelse på Superski skiskoler. Ved gjennomføring av betaling bekreftes de fastsatte betingelsene for påmelding og deltakelse.


Følg videre med på www.superski.no for mer informasjon. I tillegg sendes det ut mail i forkant av skiskolen med nødvendig informasjon.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon