Sommerleir 2020: Hvorfor ikke tro?

Når: 27. juli - 1. august 

Sted: Ringerike Folkehøgskole, Buskerud

Hva er HU-leir?

«HU-leir» er Humanistisk Ungdoms sommerleir. HU-leir er å møte likesinnede ungdommer fra hele landet. HU-leir er å oppleve så mye moro sammen på en uke at man føler man har kjent hverandre hele livet. HU-leir er å få møte spennende gjester og tatt de gode diskusjonene man ikke får andre steder. HU-leir er rett og slett mye moro.

Bli med på å skape den største og beste HU-leiren gjennom tidene, den fjortende i rekken, fra 27. juli til 1. august 2020!

Les mer om HU-Leir her.

Flere regionlag i Human-Etisk Forbund støtter medlemmer fra sitt virkeområde, sjekk oversikten for å se om du kan få rabattert pris på sommerleir! OBS: for å få rabatt, må rabattkode benyttes ved påmelding. Finner du ikke ditt fylke på listen? Kontakt dem direkte med søknad om støtte. 

Mer informasjon (inkludert kampanjekoder): https://humanistiskungdom.no/sommerleir/ 

Vi kan bestille reise for de som bor langt unna Oslo og dekker reisekostnader hvis reisen er gjort på billigst mulig måte og krav fremmes innen 30 dager.

Vilkår ved påmelding:

Ved påmelding godtar du våre retningslinjer for egenandel, påmelding, avmelding og refusjon på HUs nasjonale arrangementer. Påmelding er bindende. Krav om reiserefusjon må framsettes innen 30 dager etter reisens slutt. Alvorlige brudd kan føre til at en ikke er velkommen på fremtidige arrangementer i regi av Humanistisk Ungdom.

 

Registreringsskjema

Fornavn (som i passet)
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Mobil
 *
Fødselsdato (dd.mm.åååå)
 *
Adresse
 *
Postnummer
 *
Poststed
 *
Fylke
 *
VI trenger pårørendeinformasjon uansett om du er over 18.
Forelder/foresatt/pårørende, navn
 *
Forelder/foresatt/pårørende, telefon
 *
Forelder/foresatt/pårørende, e-post
 *
Vi kan bestille reise for alle som bor lengre enn 4 timer unna Oslo.


 *
Priskategori
 *
Spesielle ønsker (matrestriksjoner, sykdom, allergier, hjelpemidler for økt funksjonalitet, begrenset norskkunnskaper, eller annet som arrangørene bør vite om)
Kommentarer (allergier, medisiner, m.m.)
BILDER: Godkjenner du at foto tatt av deg der du kan identifiseres skal kunne publiseres på nettsider, i sosiale medier og i brosjyrer for å promotere Humanistisk Ungdom?
Godkjenning av bildebruk
 *
Når du melder deg på aksepterer du samtidig våre retningslinjer for egenandel, påmelding, avmelding og reiserefusjon.
 *
Kampanjekode
 
 *