Sensommerkurs med Stine, nb ny dato

Sommerkurs 25. august  kl.11.00-16.00 i Sandnes.

Stine holder en 4 timers workshop lørdag 25. august. Det blir to økter a' 2 timer med pause mellom kl. 13.00-14.00. Mange opplever foroverbøyere som utfordrende og til tider frustrerende. Derfor skal vi i den første økten  jobbe med foroverbøyere på en variert og spennende måte med bruk av stol, vegg, belter o.l. Det vil bli lagt til rette for alle nivå, og både den erfarne og nye yogi vil ha utbytte av kurset. 

I den siste økten vil vi ha fokus på skuldre og nakke med en lang restorativ del og pranyama (pusteøvelser) på slutten. Dette for å få senket skuldrene og pustet godt ut før kanskje hverdagen setter inn for de fleste, etter en fantastisk sommer.  

Om du ønsker ta med egen niste for å spise i studio (vi har kjøleskap), eller ta lunsj på en av kafeene i Langgaten. Det blir servert litt sjokolade og nøtter i pausen.

Workshop er små kurser hvor man har mulighet til å lære mer og få en dypere forståelse og kunnskap om sin egen praksis. Dette kan man bruke videre på vanlige timer, i egenpraksis eller i hverdagen.

Varmt velkommen! Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon