Solheisen skicamp 25. 26. 27. Februar

Følg med på info rundt camp og bilder på facebook Hemsedal skicamp

25. 26. 27. Februar
Tider, samme hver dag

Racing  - Her blir det fokus på teknik og porter, trenerne har lang erfaring  fra racing. Vi ser hvor mange påmeldte det blir så fordeler vi  aldersgrupper. Det kan kjøres SL for de eldste. SSL første dagen.

kl 9.40 samling på toppen av fjellheisen
11.15 - 12.00 Solstua Lunch (inngår i prisen)
12.00 - 15.00 - Ski

Frikjøring - Her blir det fokus på utvikling av skiteknik gjennom lek og øvelser. Vi kjører i hele anlegget, skogsløyper, terrengparken. Trener på de ulike elementen for og bli en allrounder skikjører, hopp og sving, balanse og kontroll, og kanskje viktigst av alt, ha det veldig gøy på ski.

kl 9.40 samling på toppen av fjellheisen
11.00 - 12.00 Solstua Lunch (inngår i prisen)
12.00 - 15.00 - Ski

Vi har 4 trenere som har meget god kompetanse:

Deyvid Oprja - Har deltatt i OL to ganger og har kjørt verdenscup samt Europa cup. Veldig god på å formidle teknikk til barn og unge.
Esten Falkstete - Trener i Njård alpint og jusstudent. bakgrunn; Oppdal alpin Elite, skiforbundets rekrutteringslag og college ski team i USA 

Line Berg - Lektorstudent og bakgrunn som alpinist og frikjører. Lang erfaring med skicamper og trening for barn og juniorer. Opptatt av skileken, skiglede i kombinasjon av skiteknikk og læring.


Robert Ruud - En av Norges fremste allround skikjørere. Veldig leken stil, hopper å spretter, like bra i pudder som i terrengparken. 


Dette blir tidenes camp!
Lunsj på Solstua inngår i prisen.
Har man ikke heiskort i Solheisen, så er det halv pris for deltagere under camp dagene.
Velkommen


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon