Klubbseminar 2014

Hallo, klubbfolk. Etter ett år med pause skal vi igjen kjøre seminar for klubbene. I den forbindelse inviterer snowboardforbundet klubben til Oslo helgen den 14.–15. november, det er duket for klubbseminar.

Klubbseminar er der hvor klubbene i snowboardforbundet treffes, prater sammen og henger ut sammen. Her tar vi opp saker og ting som er viktig for klubben og klubbene får muligheten til å ta opp ting de lurer på. Her kan man utveksle erfaringer og møte andre som driver snowboardklubb.

I år ligger fokuset på klubbdrift; hva er det? Hvordan gjør man det? Hvordan kan snowboardforbundet, sammen med klubbene, sikre god klubbdrift? Vi har som sagt hatt ett år uten klubbseminar så vi vil også benytte anledningen til å samle klubbene og informere om hva som har skjedd i forbundet og hva forbundet har av planer. Det er her vi trenger klubbens involvering!

Forbundet har ansatt en ny person som skal jobbe med klubb og bredde-satsningen fra 01.11.2014.  Dette er Jørn Gundersen og han kommer til å delta på seminaret. Dette vil være en god mulighet å bli kjent med Jørn og kunne påvirke hva Jørn skal ha fokus på i arbeidet med klubbene og bredden i snowboardforbundet.

Ellers kommer vi selvfølgelig til å ha det veldig artig så sleng dere på så fort som mulig.

Praktisk info

Seminaret går av stabelen fredag 14. november og er ferdig lørdag 15. November med påfølgende festiviteter etter seminaret. Lokaler er foreløpig ikke bestemt, men det blir i Oslo. Foreløpig er planen i grove trekk;

-        Fredag: Alle møter på anviste lokaler (kommer info), ca. kl. 16.00. Her blir det kort info, en lett start på helgen og litt mat. Vi regner med å være ferdig mellom 20-21.00.

-        Lørdag: Oppstart kl 10.00. Vi knuser i gang med workshops og oppgaver, prat og henging igjennom hele dagen. Resultatene skal, på lang sikt, brukes i utarbeidelsen av en klubbmanual. Det vil bli servert lunch og vi regner med å være ferdig rundt 16.00.

-        Etter endt seminar på lørdag samles vi, spiser mat og henger sammen utover kvelden, for de som ønsker det. Vi har ikke fastsatt planen 100% men vi skal feire og kose oss på lørdagen etter vi er ferdige.

Deltageravgiften er på 400,- per pers, dette innebærer at snowboardforbundet dekker reisekostnadene til to stk i klubben. Utover dette er det opp til klubben hvor mange de vil ha med. Deltagere ut over to stykker må dekkes av klubben. Kjøregodtgjørelsen for bil er på 3,75,-. Forbundet bestiller og betaler, bo til de som trenger dette. Alt dere trenger å gjøre er å komme og delta.

Håper selvfølgelig at dere vil komme, vi tror klubbene har godt av å samles nå!

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.