Skikurs, Sirdal, Skøyte-teknikk

Skikurs, Sirdal;  Skøyteteknikk. 

LØRDAG 30. januar 

Frammøte: Kvæven - ved inngangen til løypene - ved siden av Fjellmuseum/Turist-info. Se etter SkiOpplevelser-fane/vester. 

Kurset passer for alle som har gått mye eller lite på ski, men som ønsker å lære mer om skøyte-teknikken og oppnå større skiglede. Enten du er nybegynner i skøyting - eller har gått en del på ski - så vil du få godt utbytte av dette kurset. 

Kurs i skøyteteknikk: 

Vi går gjennom og øver på grunnteknikkene; Padling, dobbeldans og enkeldans. Og vi øver balanse og tyngdeoverføring som er helt nødvendig for å mestre teknikken på en god måte.  

Du MÅ ikke ha spesial skøyteutstyr - men, det kan være en fordel. Det er ikke å anbefale å komme med fjellski med stålkanter
Skiene bør være uten festesmurning. Og IKKE smørefrie ski. 

Du bør ha litt skierfaring før du kommer på dette kurset. (ikke helt nybegynner!)  Dvs: Du trenger ikke kunne noe om skøyteteknikk/prøvd skøyting før, men du bør likevel ha litt skierfaring/gått litt klassisk på ski. 

Kurset passer for voksne og ungdom ned til ca 12 år. 

Det er inntil 10 plasser pr instruktør. Når det blir 10 påmeldte åpner vi for inntil 20 påmeldte. Det blir uansett maks 20 deltakere pr kurs. 

Aktuelle instruktører: 

Ørjan Ravndal: Drevet SkiOpplevelser i 16 år. Langrennstrenerutdannet fra Norges Idrettshøgskole, Jobbet som langrennstrener/instruktør i 30 år. 

Øyvind Skadberg: Lærer/Trener ved Sirdal Videregående skole. Laaaang trenererfaring. Utdanning fra Norges Idrettshøgskole. 

Velkommen! 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-post adresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
 *