Skikurs, Sirdal, Skøyte-teknikk

Skikurs, Sirdal;  Skøyteteknikk. 

LØRDAG 8 FEBRUAR

Frammøte: Kvæven - ved inngangen til løypene - ved siden av Fjellmuseum/Turist-info/Smak i Sirdal. Se etter SkiOpplevelser-fane/vester. 

Kurset passer for alle som har gått mye eller lite på ski, men som ønsker å lære mer om skøyte-teknikken og oppnå større skiglede. Enten du er nybegynner i skøyting - eller har gått en del på ski - så vil du få godt utbytte av dette kurset. 

Kurs i skøyteteknikk: 

Vi går gjennom og øver på grunnteknikkene; Padling, dobbeldans og enkeldans. Og vi øver balanse og tyngdeoverføring som er helt nødvendig for å mestre teknikken på en god måte.  

Du MÅ ikke ha spesial skøyteutstyr - men, det kan være en fordel. Det er ikke å anbefale å komme med fjellski med stålkanter
Skiene bør være uten festesmurning. Og IKKE smørefrie ski. 

Du bør ha litt skierfaring før du kommer på dette kurset. (ikke helt nybegynner!)  Dvs: Du trenger ikke kunne noe om skøyteteknikk/prøvd skøyting før, men du bør likevel ha litt skierfaring/gått litt klassisk på ski. 

Kurset passer for voksne og ungdom ned til ca 12 år. 

Aktuelle instruktører: 
Linn Ravndal: Norgesmester junior 2019, Vunnet Sesilåmi 2 ganger(bl.a som yngste gjennom alle tider , 15 år gammel) 

Ørjan Ravndal: Drevet SkiOpplevelser i 16 år. Langrennstrenerutdannet fra Norges Idrettshøgskole, Jobbet som langrennstrener/instruktør i 30 år. 

Øyvind Skadberg: Lærer/Trener ved Sirdal Videregående skole. Laaaang trenererfaring. Utdanning fra Norges Idrettshøgskole. 

Velkommen! 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon