Skap matglede i hverdagen

Velkommen til kurs i samarbeid mellom TINE Partner Servering og Vital Ernæring


Hvordan lage og servere fristende mat til de med dårlig matlyst som spiser lite og til de som trenger konsistenstilpasset mat?

Første delen av kurset handler om hvordan skape matglede i hverdagen og hva som er viktig å tenke på når man skal servere mat til eldre og andre grupper i institusjon. Vi kommer med gode råd og tips, og det vil bli «kokketeater» der vi lager enkle og smakfulle miniretter for de med dårlig matlyst. Vi snakker om hvordan jobbe sammen for god matomsorg.

I del to så vil du få lære mer om dysfagi og konsistenstilpasset kost. I en teoretisk del vil du blant annet få en innføring i konsistensguiden, innføring om hva dysfagi er og hvordan tilby riktig konsistens til denne gruppen. Så blir det en praktisk del der vi vil presentere ulike konsistenser og hvordan man kan lage autentisk og delikat purékost selv. Du vil selvsagt bli servert smaksprøver.

Målgrupper for kurset

Kurset passer for deg som jobber med mat og matservering på institusjon - enten i pleien, som matvert/buffetvert på avdeling/sengepost eller på kjøkken. Det er ønskelig at det kommer flere fra samme arbeidssted som et team (maks 5 deltagere per sted). 

Kursholdere

Matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen (kokk) og kundeutvikler Nina Syversen (klinisk ernæringsfysiolog), begge fra TINE Partner Servering.

Fra Vital Ernæring, ernæringsrådgiver Agnethe Halleland (master i samfunnsernæring) og daglig leder Heidi Brunner.


Kursavgift: Kr 550,- per deltager. Kursavgiften vil bli fakturert via bedriftens kundenummer i TINE.

Påmeldingen er bindende.
Ved avmelding inntil en uke før kursstart vil halve kursavgiften bli fakturert. Etter dette vil kursavgiften faktureres i sin helhet.

Kursavgiften inkluderer i tillegg til mye ny kunnskap; velsmakende lunsj, kurskompendiet med fristende oppskrifter/tips & ideer, samt smaksprøver på alt det gode som tilberedes gjennom kurset.


VELKOMMEN PÅ KURS MED TINE PARTNER & VITAL ERNÆRING 
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon