Sesongstart elv BSI Padling

Sesongstart elv 2019

Dato og tid: 11 mai 09:00 – 18:00
Sted: Voss

Selv om vinteren møter oss for tiden for en siste gang, er det på tide å tenke på hva skal skje når snøen smelter:
Med andre ord det er på tide å åpne elvepadlesesongen 2019!

I det siste har det vært liten aktivitet blant elvepadlere i klubben. Det skal forandres!
ut fra det jeg har fått med meg finnes det en gjeng padlere i klubben som er motiverte til å komme seg mye på elva i år.

Denne turen er først og fremst for de som har grunnkurs elv (nylig eller for en god stund siden) og nå ønsker en oppfriskning og kickstart på årets padlesesong.
Men vi vil også invitere alle erfarne elvepadlere i klubben til å bli med: jo flere, jo bedre 😉Målet er å bli kjent med utstyret, elva og hverandre og selvfølgelig ikke minst skal vi ha det gøy (uten å bli skremt for mye ;-))
Vi skal møtes kl 09:00 i naustet og der skal vi hente utstyret. Alt som trengs kan lånes fra BSI men om du har egen våtdrakt eller (enda bedre) tørrdrakt ville jeg anbefale å ta den med 😉Etterpå skal vi kjøre til Voss for å prøve oss på sesongen første elvestryk som heter Bjørke. Detter er et enkelt og nybegynnervennlig del av den fantastiske Raundalselva.
Avhengig av forholdene, nivået og lysten skal vi etter lunsjpausen se om vi skal ta samme stryket igjen eller kanskje utforske en annen elv i området 🙂Etter masse bra padling og forhåpentligvis solskinn tenker jeg at vi avslutte rundt kl 17/18 på Voss.
Hvis en to, tre eller alle er interessert så kan vi utvide denne dagsturen til (Privat!) helgetur og overnatte på Taulen Camping. Jeg er i hvert fall allerede interessert 😉 For å komme oss til Voss og elvene bør vi ha minst en bil i tillegg til min.
Jeg stiller med min bil som har plass til rundt fire båter men bare to mennesker i tillegg.
Om du vil bli med og disponerer bil, send meg en epost eller SMS 😉Viktig: Husk varmt ullundertøy og skift 😉 Også drikke og noe snacks til lunsj (Termos er ofte gull verdt ;-)) 

Om du har spørsmål bare ta kontakt!

Hilsen Patrick
past@hvl.no    
484 06 370

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon