Røyse Ultra

Tenk deg - å løpe Hytteplanmila en gang kan jo jo være hardt nok i seg selv - men hva med å løpe den åtte ganger i løpet av 22 timer? Det hele handler om mental bevissthet!!!
ONLINEPÅMELDING ER NÅ STENGT. PÅMELDING SKJER VED OPPMØTE, BETALES MED VIPPS!

Arrangørene har løpt Halden Ultraintervall, og ideen til Røyse Ultra kommer nettopp med bakgrunn fra denne deltakelsen. Hele verden er herved invitert til å løpe verdens beste mil - 8 ganger - med start hver tredje time!

Dette er en herlig sosial løpefest, som gir deg kinderegget:

1. Kondisjons- og utholdenhetstest

2. Mental bevissthet

3. Mange nye venner

Vi er stolte over å kunne være arrangør av et litt annerledes ultraløp som i 2017 arrangeres for 3. gang. I Røyse Ultra vil også mange 10km-løpere med god utholdenhet kunne gjennomføre med glans - men klart det kreves; disiplin i forhold til tempo, tålmodighet, mental styrke og restitusjonsjobbing med tanke på inntak av næring og hvile.

Løpet starter lørdag 22/4  kl 12:00, og har en ny start hver tredje time. Siste start er søndag 23/4 kl 0900, som betyr 8*10 km. Vi benytter Hytteplanmila-løypa! Løypa har asfalt hele veien, og er kjent som en meget rask løype (www.hytteplanmila.no)!

Premiering: Alle deltakerne som er påmeldt innen 24/3 mottar t-skjorte . De beste menn og kvinner totalt blir premiert med flotte premier. Det blir også trukket ut premier via startnummer, samt at deltakerne kan vinne på forskjellige kåringer. Alle løpere som deltar for 3. gang vil som fortjent, motta en velfortjent premie for dette.

Klasseinndeling: Menn og kvinner. Kun totallister, men oppdelt per etappe. Resultat etter hver etappe. Blir live-streaming ved start og målgang.

Overnatting og servering: Overnatting (i pausene mellom intervallene) lørdag til søndag skjer i hallen på Svensrudmoen. Vi inngår avtale med General hotell som ligger 5 minutter unna i kjøretid, hvis noen heller vil bo der. Av tekniske årsaker blir det dessverre ikke mulig med overnatting i hallen fra fredag til lørdag. Det blir servering av mat og drikke mellom "hvert løp". Tilbakemeldingene fra tidligere år, egne erfaringer og erfarne ultraløpere hjelper oss med å lage en ernæringsrik og spennende meny.

Annen informasjon: Løypa blir merket og det vil være en syklist foran og bakerst på den første etappen. Det vil være følgebil hele døgnet. Refleksvest SKAL benyttes på etapper som gjennomføres når det er mørkt. Bruk av hodelykt er frivillig, men ikke nødvendig. På de mørkeste områdene tennes fakler. Når etappene gjennomføres må du tenke på din egen sikkerhet, vær varsom langs veien og tenk at det kan være trafikk rundt deg. Det vil være minimalt med vakter i løypa. Røde kors eller annet redningsmannskap vil være tilgjengelig under hele arrangementet. Deres organisering kommer vi tilbake til senere. 

Kondismedlem? benytt kampanjekoden: kondis og du mottar kr 50,- i rabatt uansett når påmeldingen skjer - husk å klikke på "Valider" - ellers blir det ingen rabatt - legg også inn medlemsnummeret ditt (eller til den du melder på).


 

Registreringsskjema