Reiki 1 grunnkurs

Reiki gir økt bevissthet, dyp restitusjon, indre ro og overskudd - det er enkelt, naturlig og herlig!


Vi mennesker er så mye mer enn vi tror vi er! 


Reiki er et verktøy til å komme i kontakt med dette 'mer'. Slik et molekyl er mindre enn 1% fysisk masse og mer enn 99% 'mer', er mennesket det samme... I rolige omgivelser på Jar, er det lett å gi rom for å utforske dette 'mer' som Reiki kan gi oss.


Reiki er gammel tempelkunnskap, en vei til opplysning, og er både metode, energi og tilstand. Indre ro, økt bevissthet og healing på alle plan er steg på veien til 'vårt sanne selv'.


Reiki kan bety 'universell livskraft', eller 'sant selv' - det er i oss, og strømmer gjennom oss. På grunnkurset aktiveres du til energien og lærer de grunnleggende teknikkene slik at du kan gi deg selv Reiki når du måtte ønske. 


Reiki er helt harmonisk, møter hver og en av oss der vi er, ballanserer oss, og fyller oss med KI - Livskraft. Vi mennesker tar inn livskraft på uendelig mange måter, for eksempel: først gjennom navlestrengen i mors liv, så pusten, forskjellige former for næring; mat, kroppskontakt, og gjennom glede (forelskelse!), entusiasme, naturen, fine opplevelser både alene og med andre. Når alt er fint er 'portalene' åpne og vi har god tilgang på livskraft. Når vi har forskjellige menneskelige opplevelser 'knyter' vi ofte igjen noen av disse portalene til livskraft, kaos kan oppstå, vi blir tappet for energi, og kanksje til og med syke. Reiki øker vår bevissthet,  og bidrar til mer livskraft ved å holde disse viktige portalene i oss åpne.


Kurset er på to dager: 

Tirsdag  25. august kl. 12 - 18

Onsdag 26. august kl. 12 - 18


Reiki 1 er det grunnleggende kurset i Reiki. Det inneholder teori, energiarbeid og praksis fordelt på ca 12 timer (kr.2500). 

Om du ønsker å repetere kurs, og har tatt Reiki 1 hos meg eller en av min kollegaer i The Reiki Network, kan du ta kontakt på helen@reikimester.com for påmelding (Repetisjon koster kr. 250,-). Med forbehold om plass.

Undervisningen følger standarden til The Reiki Network og gis av Reikimesterlærer Helén R. Løddesøl.

Det kreves ingen forkunnskaper eller spesielle ferdigheter for å delta på Reiki 1 kurset.

Skulle du ønske å gå videre, finnes det flere kurs og nivåer i Reiki.

Neste tilgjengelige Reiki 1 grunnkurs er tirsdag 21. og torsdag 23. april


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon