PRØVEKJØRING MX

Hei! Har du lyst til å prøve motocross? 

Enebakk motorsport klubb (EMSK) har den glede av å invitere til prøve-kjøring for barn og ungdom mellom 5 år og ca. 13-15 år til testkjøring på vårt anlegg ved Knatterud! 

Du må ha fylt 5 år. I tillegg bør man kunne sykle på to hjul. 

Dette passer for deg som er helt ny, har du deltatt på prøve-kjøring tidligere, send en henvendelse til tor.waa@hotmail.com 

For å kjøre må man kjøpe en opplæringslisens. Den kjøper man via telefonen sin (SMS til NMF) ved oppmøte. Gyldig i 2 mnd. Prisen for dette er Junior 5-12 år kr 158-, Fra det året man fyller 13 år 315kr. Dette er en forsikring som alle førere må ha. Les mer her; (https://www.nmfsport.no/informasjon/utoverinformasjon/kom-og-prov-lisens/

I tillegg betales det ved påmelding her inne på deltager.no kr 310-, som inkluderer rekrutt medlemskap, leie av sykkel og utstyr, baneavgift, og topp motiverte instruktører! :-)

(10 kr i påmeldingsgebyr til deltager.no. )

Når du kommer må du fylle ut medlemspapir rekrutt og sende SMS lisens til NMF. Dette gjøres ved kiosken/klubbhuset vårt. 

Medlemskapet er gyldig i 1 år. 

Bindende påmelding, ingen refusjon ved avmelding. Gi beskjed dersom du blir syk og ikke kan møte. 

Husk smittevern gjelder her også. Personer med symptomer på luftveisinfeksjon skal ikke komme. Personer som har vært i områder med utbredt spredning de siste 14 dagene skal være i hjemmekarantene (se områder med spredning av covid-19).


Adresse: Meieriskauveien 161. 1912 Enebakk. 

Velkommen!Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon