Sementering steg for steg


Proteket Academy i samarbeid med Solventum inviterer tannleger til dette kurset hos Proteket Trondheim 16.oktober kl.17:00 - 20:00.Sementering er et område som reiser mange spørsmål. Du kan være usikker på, hvilken type sement som er best egnet i den aktuelle situasjonen, og har spørsmål om blant annet forbehandling, bruk av primer, og hvordan du går frem klinisk.


Dette kurset vil gi deg kunnskap til å kunne:

1. Velge en passende sement for den spesifikke oppgaven.

2. Sørge for en korrekt forbehandling.

3. Bruke materialene riktig for oppnåelse av et godt resultat.


Kurset har fokus på:

• Hensyn i forhold til restaureringsmateriale og forberedelse.

• Valg av sement – hva bør du vurdere? 

• Kliniske eksempler på materialvalg.

• Kan du forenkle arbeidsflyten og materialvalget uten kompromisser?

• Hvordan bør du gå frem klinisk for å være sikker på et godt resultat?

• Samarbeid med laboratoriet.


Hands-on

Hands-on øvelser på model med forskellige sementtyper.


Kurset er rettet mot:

Tannleger som ønsker en oppdatering på sement, og har svar på de ulike problemstillingene man møter når man skal velge sement.Agenda:


kl. 17:00 - 17:20Registrering og lett serveringkl. 17:20Velkommen /v Thomas Fausel, Avdelingsleder Proteket Trondheim17:30 - 18:30Inge Lundgaard

Tannlege, Clinical Spesialist, Solventum
Uddannet tandlæge fra Aarhus Tandlægeskole i 1984. Inge har siden da arbejdet hos 3M i flere forskellige funktioner og flere områder i Nordeuropa, i dag som Clinical Specialist hos Solventum i Norge og Danmark. De seneste 20 år har Inge haft ansvaret for 3M’s og nu Solventums tilbud om uddannelse af tandlæger, både i form af kurser med eksterne foredragsholdere og egne foredrag. Dette kombineret med uddannelse internt og deltagelse på en del dentalkurser har bidraget til en god viden om tandlægers kliniske udfordringer og måder at løse disse på.

Sementering steg for steg18:30Pause18:40 - 19:45Hands-onkl 19:45 - 20:00Diskusjon og spørsmålGrunnet begrenset antall plasser er påmeldingen bindene.

Dersom du blir syk eller ikke kan møte av andre grunner, ta kontakt med [email protected] snarest mulig. 

Det vil være enkel servering, så vennligst gi beskjed til [email protected] hvis du har noen matintoleranser/matallergier.


Velkommen!Tidspunkt

Antall ledige plasser

20

Sted

Kontaktinformasjon

Navigated to Våre ressurser er dine ressurser