Når skaden har skjedd - reparasjon av protetikk


NIOM i samarbeid med Proteket Academy inviterer til dette webinaret 14.mars kl 17:00-18:30 hvor Forsker ved NIOM og spesialist i oral protetikk, Mina Sagen holder et foredrag og møter en tanntekniker fra Proteket til en fagprat i sofaen etterpå.Kursinformasjon:

Mange av våre pasienter har fast eller avtakbar protetikk, eller begge deler. I en del tilfeller oppstår komplikasjoner med protetiske erstatninger og det er behov for reparasjon eller omgjøring.

Hva kan vi forvente oss av prognose for ulike erstatninger og hvilke komplikasjoner forekommer hyppigst?

Når noe går galt, hvilke vurderinger gjør vi for å velge reparasjon eller omgjøring?

Hvis vi velger reparasjon, hvordan utfører vi dette på ulike erstatninger?


Kurset gir 2 timer i Den norske tannlegeforeningens obligatoriske etterutdanning.Webinaret inngår i webinarserien #protetikkprat hvor du som deltager inviteres til å delta i fagpraten om dagens tema. Du kan sende spørsmål i løpet av webinaret til [email protected]


Agenda:


17:00Velkommen17:05 - 18:00Mina Sagen


Mina A. Sagen ble Master odont. ved Universitetet i Oslo i 2011. Fra 2014 til 2017 tok hun spesialistutdannelse i oral protetikk, også dette ved Universitetet i Oslo. I 2022 disputerte hun til doktorgraden med avhandlingen «Resin-based cements and substrate surfaces – an evaluation of critical factors for bond strength”. Siden desember 2022 har Sagen jobbet som forsker ved NIOM, hvor hun har særlig fokus på keramer. I tillegg praktiserer hun som protetiker ved en spesialistklinikk på Lillestrøm.

Når skaden har skjedd – reparasjon av protetikk18:00 - 18:30Fagprat i sofa med tanntekniker fra Proteket og spørsmål fra publikumLenke til webinaret sendes ut en dag i forkant.


Velkommen!
Priser

Tidspunkt

Sted

Kontaktinformasjon

Navigated to Våre ressurser er dine ressurser