Bedre digitalt

Fordelene med en digital arbeidsflyt på tannklinikken har aldri vært mer relevant enn i disse tider. Stadig flere tannleger benytter en digital avtrykksskanner, og mange vi ha stort utbytte av å lære mer om hvordan skanneren kan utnyttes i pasientbehandling. Hos Proteket er vi opptatt av kontinuerlig å utvikle tannlegens digitale reise, og ta opp kritiske temaer som er relevant for tannlegen. Derfor ønsker vi å invitere deg til et spennende foredrag med tannlege Ingrid Fjærvik og Proteket.

Bli med på et inspirerende kurs for å lære enda mer om følgende emner;

  • Transformer klinikkens arbeidsflyt fra analog til digital
  • Implementer effektive måter å engasjere pasienter og administrere stoltid
  • Maksimer fordelene ved å eie en intraoral skanner og kommunikasjon med lab
  • Pre-restorativ behandling i kombinasjon med clear aligners
  • Fordelene for tannlegen ved å jobbe digitalt med sin tanntekniker
  • Utforsk mulighetene i digital arbeidsflyt

Kurset er relevant både for deg som allerede har en digital avtrykkskanner og for deg som vurderer å anskaffe skanner.

Tannlege Ingrid Fjærvik, gründer og eier av Fjærvik klinikken AS, presenterer sine erfaringer med bruk av iTero skanner over mange år. Ingrid viser hvordan hun får en enklere hverdag.


Siden Ingrid ble uteksaminert i 2004 har hun jobbet dedikert med pasienter som lider av odontofobi og annen behandlingsangst.

Medlem av Den norske tannlegeforening, med styreverv i lokalforeningen. Medlem av Norsk forening for odontofobi (NOFOBI). Opptatt av minimal invasiv tannbehandling og estetisk tannbehandling. Medlem av Dentanet. Styremedlem i TIPS (Tannleger i privat sektor).Kurset er gratis.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon