Produksjonskurs 6-10år , vår 2021

Kurs: Produksjonskurs 6-10 år

Alderskrav: 6-10år

Kursdag: Tirsdag fra 16.30 - 17.30 / samt noen helger. 

Første dag: 20.april 

Kursleder: Kristine Hesjadalen


OBS - Dette kurset har både øvelser på ukedager og i noen helger. Last ned produksjonsplanen (nederst til høyre i menyen), for full oversikt over datoer.


LBU har sammen med Larvik museum ansvar for en teatervandring i anledning Larvik bys 350-årsjubileum. I den anledning trenger vi store og små skuespillere som kan være med på å spille forestillinger fra ulike tidsepoker underveis i vandringen. Kristine Hesjadalen har skrevet helt nye manus, så dette er stykker som aldri før har blitt vist. Temaet for denne vandringen er "Folk". Vi vil gjennom arbeid med karakterer prøve å gjenskape noen av de menneskene som KAN ha bodd i Larvik, og setter dette inn i en historisk kontekst.

På produksjonskursene vil det i tillegg til å øve til byvandringen, bli lagt vekt på skuespillerutvikling tilpasset ulike alderstrinn. Vi vil også jobbe med temaet "Uteteater", noe som også omfatter stemmebruk og bruk av omgivelser.


Husk vannflaske med navn på og klær man kan være aktive i. 


Teaterkursene til LBU gjennomføres med hensyn til de gjeldene smittevernreglene, så endringer i oppsatt plan kan forekomme hvis det blir nødvendig. Informasjon vil da bli sendt ut til alle deltakere. 


Er kurset fullt? 

For å bli satt på venteliste send en mail til mie@teaterhusetmunken.noBeklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon