PRIVAT ARRANGØR

FEST, REISE, JULEBORD ELLER BRYLLUP
REGISTERER DEG
ARRANGERE FOR
VENNER
Få oversikt

Enten det er en enkel bursdagsfest, bryllup eller jubileum, kan du sette opp ditt arrangement hos oss. Samle inn informasjonen du trenger - hvem som kommer, valg av matrett, hvem tar med en ekstra gjest.

Det er gratis å registrere seg som arrangør, og du har full kontroll over ditt arrangement og kan enkelt kommunisere med deltagerne.

Slipp utlegg

Reiser, spleiselag eller reunions - stort sett har man vært avhengig av at én tar ansvar og legger ut for kostnadene. Når du oppretter ditt arrangement hos oss,betaler deltagerne i det de melder seg på.

Slik slipper du store utlegg for eksempelvis lokaler, mat, billetter overnatting etc.

HVA VI KAN
TILBY
Deltager Basic

Vårt påmeldingssystem Deltager Basic dekker de fleste behov - sett opp din egen påmeldingsside og velg om den skal være offentlig eller kun for inviterte. Online påmelding og betaling, oppdaterte deltager- og økonomiske rapporter. Du har tilgang til systemet 24/7, og det er gratis å registrere seg som arrangør. Vi utbetaler hver uke!

Tilleggsmoduler

Vi vet at våre kunder har ulike behov, og derfor har vi et bredt spekter av tilleggsfunksjonalitet.
Mulighet for invitasjon i systemet og engelsk språk for å nevne noen.

Se alle våre tilleggsmoduler her, og kontakt oss for et godt tilbud!

BRUK PÅ ALLE
FLATER
Uansett hvor du er

Velg mellom flere ulike designmaler, de er alle responsive og fungerer på både pc, nettbrett og mobil. Du kan laste opp dine egne bilder for å sette ditt personlige preg på påmeldingssiden.

Klikk på bildet for å se et eksempel på påmeldingsside på din enhet!

BRUK PÅ ALLE FLATER