Premieresmaking - Loimer Langenlois BdB Brut Nature Grosse Reserve ++

Nå har du sjansen til å være med på en real norgespremiere - før både presse, polansatte og restaurantfolket kan du nemlig smake sekt sammen med selveste Fred Loimer. Han har tatt turen hit, ens ærend for norgespremieren på hans nye Langenlois Blanc de Blancs Grosse Reserve 2013.

Fred Loimer lanserte endelig i 2017 sine musserende viner, og hans Extra Brut Reserve og Brut Rosé Reserve har siden det virkelig gjort vei i vellinga - og er nå godt etablert i markedet her på berget. Samtidig har det ligget adskillige flasker og godtgjort seg i hans kjellere i Kamptal, i påvente av høstens introduksjon av østerriksk sekt på aller øverste kvalitetsnivå, Grosse Reserve.

Prøvesmakinger bærer bud om en fabelaktig vin! Og nå kan du smake selv.
 

TID
Mandag 5.november,
1700-1800

STED
Bar Babylon,
St. Olavs Plass 2, Oslo.

HVILKE VINER VISES
- Loimer Extra Brut Reserve NV
- Loimer Brut Rosé Reserve NV
- Loimer Langeloiser Blanc des Blancs Grosse Reserve
- Baseviner (unik mulighet for å smake vinene som inngår i boblene)

PRIS
150,- pr. pers. Bindende påmelding.

---
PS! Både pose og sekk er også mulig,- for etter smakingen er det mulighet for å delta på winemaker's dinner med Fred, på Happolati. Folka på Happolati er like ivrige som oss, og åpner for en gangs skyld dørene sine på en mandag kveld -  og byr på en meny perfekt samstemt med et utvalg av Fred Loimers beste viner. Her blir det selvfølgelig sekt, men også hvit- oransje- og rødvin, samt en søt overraskelse til desserten.

Valget er selvsagt ditt - om du bare velger smaking eller middag, eller går all in og sier som Ole Brumm, ja takk, begge deler.


WINEMAKER DINNER:

TID Mandag 5.november, 1830

STED Happolati, St. Olavs Plass 2, Oslo

MENY 4 retter / 7 viner
#1 Kålchips & grønn chili
#2 Elgwontons
#3 Hjort & nashi
#4 Bao

PRIS 995,- pr. pers.
PS! Rabatt 150,- på middagen, for deg som deltar på smakingen i forkant.

Egen link for påmelding for winemaker's dinner.  

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon