Plantebasert festkveld

Onsdag 17. januar 2018 kl 18.00 - ca kl 21.00:   Tre retter pluss ferskpressede juicer – bra for kropp og klode

 Velkommen til en plantebasert festkveld! Lev sunnere og reduser ditt klimafotavtrykk.  Kjøkkensjef Benjamin T.Dogan fra restaurant TilStede mat og mer tilbereder mens du ser på. Vi bruker sesongens beste råvarer og du får både oppskrifter og gode tips. Kvelden avslutter med noe søtt.

Kjøkkensjef Benjamin T. Dogan og hans kokker kjenner du fra restaurant TilStede mat og mer i Markens. I nesten fem år har dette vannhull for plantebasert kosthold spred glede hos gjester som ønsker et alternativ til tradisjonelle serveringssteder. TilStede mat og mer er både Miljøfyrtårnsertifsert og premiert med Debio sølv – den nest høyeste utmerkelse en økologisk restaurant kan oppnå. Du kan lese mer om matfilosofien her (link): http://www.tilstedematogmer.no/

På festkvelden onsdag 17. januar kommer du til å smake det beste av sesongens råvarer. Menyen settes ikke opp før vi vet hva naturen kan tilby, men vi kan garantere at det blir godt.

I presentasjonen blir det vektlagt å vise den helthetlige tenkning som ligger bak et plantebasert kosthold, samt ulike koketeknikker. Kjøkkensjef Benjamin mener det handler om å tilberede god mat med rene og gjenkjennbare smaker. Det handler om å lage god mat fra bunen av. 

Festkvelden arrangeres på Grønt senter, Odderøyaveien 5 - Kristiansand

Pris kr 950.- pr. person.   Pris med rabatt FVN-fordel kr 700.- for plantebasert festkveld med tre retter og ferskpressede juicer.

 

Registreringsskjema