PKU-foreningens sommertreff

Velkommen til sommertreff i Den norske PKU-forening 2021!

SOMMERTREFFET I 2020 ER DESSVERRE AVLYST GRUNNET KORONAPANDEMIEN. DETTE ER NÅ PÅMELDING TIL SOMMERTREFFET 2021. Info om årsmøtet vil komme på www.pkuforeningen.no

Melding til dere som allerede er påmeldt i 2020: Dersom dere ønsker å delta i 2021 trenger dere ikke gjøre noe. Da går påmeldingen videre til 2021. Dere som ikke ønsker eller kan delta i 2021 kan få refundert utlegget ved å sende mail til sommertreff@pkuforeningen.no


Torsdag 5. august til søndag 8. august samles vi på Quality Entry Hotel på Mastemyr, rett syd for Oslo. I år har vi en begrensing på 150 plasser, så her vil det være førstemann til mølla. 

Et mer detaljert program vil komme, men vi starter med informasjonsmøte på torsdag kveld etter middag. Vi kommer til å ha litt program på fredag med foredrag fra både Rikshospitalet og Senter for sjeldne diagnoser. Lørdag tenker vi at mange vil til Tusenfryd (som er like ved) før vi har felles middag på kvelden. Søndag er det bare frokost før vi reiser hver til vårt. Det vil bli stand med samarbeidspartnere/leverandører på torsdag kveld og fredag formiddag.


NB! Prisene vi har gjelder per person for hele oppholdet.


Det blir årsmøte i PKU-foreningen på fredag kveld. Egen innkalling vil komme. Det er flere av styremedlemmene som har sittet lenge og derfor ikke stiller til gjenvalg. Vi er helt avhengige av at folk engasjerer seg og stiller til verv i foreningen. 2021 kan bli din mulighet til å utgjøre en forskjell. Møt opp! Man trenger ikke være påmeldt sommertreffet for å komme på årsmøtet.


For ordens skyld minner vi om at alle som skal delta på sommertreffet og/eller årsmøtet må være betalende medlemmer av foreningen. Det kan man bli ved å henvende seg til medlem@pkuforeningen.no


Det er mulighet for å bare delta på fredag, uten overnatting.

For de som f.eks. bor i nærheten er det mulighet for å melde seg på bare dagopphold på fredag for å få med seg det faglige programmet. Det koster 100 kr for voksne og 50 kr for barn. Dette vil da dekke lunch (og middag hvis man skulle ønske det). Av påmeldingstekniske årsaker må man fylle ut feltet om hvem som skal bo på rom sammen, men da kan man bare skrive "Lunch" eller "Lunch + middag" så er det lett å plukke ut for de som driver med logistikken.


Mulige aktiviteter i løpet av sommertreffet:


Tusenfryd! En stor fornøyelsespark som ligger bare noen minutters kjøring fra hotellet.


Hvervenbukta Badeplass med flott strand og fine turløyper.


Oslo sentrum! Det er busstopp 160m fra hotellet, og bussen tar ca 20-25 min til Oslo sentrum.


_____________________________________________________________________________________________________________


Påmelding til treffet gjøres i skjemaet under. Hver deltager må registreres, det kan gjøres felles betaling når alle er registrert. Husk å skrive inn navnet på alle som skal dele rom.

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Navn på alle på rommet (for å være sikker på at man kommer på samme rom):
 *
 *