Passeringskurs kveld, Mysen

Passeringskurs

På dette kurset lærer du teknikker om hvordan du kan trene til å gå pent i bånd og passere andre hunder og mennesker uten at hunden drar i båndet og/eller utagerer. Turene blir hyggeligere for både hund og eier når begge kan slappe av.

Gå pent i bånd og passeringsproblemer er en av de vanligste problemene vi opplever i hundeholdet, og det forsvinner ikke av seg selv!
Men – dette er èn av de tingene som vi kan gjøre noe med!

Dette kurset er for deg som ønsker hyggeligere turer og er forberedt på å trene aktivt både på – og mellom kurskveldene.

Med de beste metodene basert på positiv forsterkning vil vi lære deg hvordan du trener på egenhånd, og på kurset trener vi praktisk èn gang i uken.

På alle våre kurs har vi fokus på kvalitet framfor kvantitet. Dette er et 5 ukers kurs der du får all informasjon og personlig hjelp du ønsker, og vi har 2 instruktører og maks 10 deltakere på kurs.


De fleste av våre instruktører har 1,5 års utdanning som hundetrener med spesialfelt atferd. Flere har også fordypningskurs innen blant annet aggresjon, treningsfysiologi og ulike hundesporter. Våre instruktører deltar på årlige obligatoriske oppdateringskurs.

Er hunden aggressiv eller veldig redd, vil det kreves privattimer eller en utfyllende konsultasjon før evt. det er aktuelt med kurs.

Instruktører på dette kurset er Janne Magnesen og Fam Sørensen

Sted: Høytorp Fort, Mysen
Tid: kursstart tirsdag 13. april  kl.19.15 - 20:15.
Alder: passer for hunder fra ca. 6 md
Kursvarighet: 5 treningsdager èn gang i uken
Forkunnskaper: ingen nødvendig – åpent for alle.
Pris: 1.900,-

For mer informasjon se www.innlandethundesenter.no

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon