Passeringskurs

Opplever du at hunden din trekker i båndet, piper, bjeffer eller låser seg når den ser andre hunder? På dette kurset vil vi hjelpe deg og hunden din med å takle andre hunder på en bedre måte.


For at treningen skal være så realistisk som mulig så vil treningene foregå på forskjellige områder rundt om i Bergen. 

Vi starter med teori på første trening, og andre trening vil bli privattime med individuell veiledning. Resten av kurset er praktisk trening. 

Situasjonene vil bli lagt opp til suksess og tilpasset nivået til den enkelte hund og fører, og vi legger på forstyrrelser og vanskelighetsgrad etterhvert.

Du vil lære om forskjellige verktøy og teknikker som du kan bruke for å forbedre passeringene, og hvordan du på best mulig måte kan fortsette treningen i hverdagen. 

Det viktigste med kurset er imidlertid ikke hva hunden lærer, men hva DU lærer. Mål er at du skal lære prinsipper for effektiv hundetrening som gjør deg i stand til å takle nye utfordringer på egen hund etter kurset.

Kurset starter klokken 18:00 og vi holder på i ca 2 timer. Første samling er mandag 1. april klokken med teori uten hund. Neste trening er torsdag 4. april med privattimer, de påfølgende treningene er 8. april, 11. april og 15. april.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon