Venner for livet - Barmarkssamling gutter 2002

Venner for livet – alpingutter 2002 – Invitasjon til samling

 

''''Venner for livet - Alpingutter 2002'''' er et foreldreinitiativ for alpingutter født 2002. Hensikten med initiativet er å la alpingutter møtes uten hjelm og briller slik at de får anledning til å bli kjent med hverandre på tvers av klubber og kretser. Vi håper å bidra til at guttene bygger vennskapsforhold som ytterligere forsterkes og utvikles når guttene møtes på renn og treningssamlinger i årene som kommer, og håper og tror at slike vennskapsbånd vil forsterke lysten til å fortsette med alpin.

Vi arrangerte vår første samling i Hemsedal i september i fjor. 25 flotte gutter og 15 foreldre møttes til en super helg med sosialt samvær, fysisk aktivitet og masse action. Allerede i vinter opplevde vi at guttene har stor glede av å møte hverandre igjen når de treffes på renn og trening – gjensynsgleden på Bendit Alpinfestival var et godt eksempel på det.

Inspirert av all den gode tilbakemeldingen vi fikk fra fjorårets samling, gjør vi nå klart for en ny samling etter sommeren i år. Vi inviterer til en fartsfull helg på Hafjell/Lillehammer den 29. – 31. august.

I år som i fjor blir hovedfokus positiv aktivitet og sosialt samvær. Mens vi i fjor hadde fjellvandring, elvebading og barmarkstrening, blir temaet i år terrengsykkel. Vi har forhåndsreservert plasser på Ungdomsbirken på sykkel på søndagen. Løypen på Ungdomsbirken er 16 km lang. Målet er ikke å sykle fortest mulig, men å fullføre i det tempo som passer for den enkelte. Vi stiller i matchende sykkeltrøyer med ''''Venner for livet - Alpingutter 2002''''-logo. På lørdag vil vi ha en kompetent trener som kan lede treningen med fokus på å forberede barna på rittet på søndag.

Endelig påmeldingsfrist 06. Juli kl 23:00.

Bakgrunnen for den tidlige påmeldingsfristen er at det er veldig vanskelig å finne rimelig overnatting i Lillehammerregionen akkurat denne helgen, ettersom Birken-arrangementene dobler folketallet i regionen Birken-helgen.

Det er ikke intensjonen at dette initiativet skal generere overskudd, men være et spleiselag der alle bidrar likt. Prisene er som følger:

Barn – kr. 2.300,-
Voksne – kr. 1.700,-

Betalingen dekker i prinsippet alt utenom transport til og fra Lillehammer, dvs. overnatting, mat fra middag fredag til lunsj søndag, trenerkostnader, startavgift på Ungdomsbirken og en sykkeltrøye med påtrykk fra samlingen. For voksne dekker betalingen overnatting og mat.

Husk å oppgi størrelse på sykkeltrøyen ved påmelding. Alternativene er XXS/140cm, XS/160cm eller Small.

Hvis det er flere som kommer fra vest og nord via fly til Gardermoen vil vi være behjelpelig med å koordinere transport fra og til Gardermoen. Gi beskjed til Ingvar Straume på mobil 99 57 99 57 eller ingvar@straume.name dersom dette skulle være av interesse.

Dersom noen har behov for å leie sykkel, ta kontakt med Dag Erik Larsen på telefon 934 50 959 eller email dagerik@lillehammerstorkjokken.no.  

Vi har i utgangspunktet plass til 50 barn. Det blir «første-mann-til-mølla»-prinsippet ved påmelding.

Vi regner med at mange av barna kommer sammen med en forelder/foresatt (eller evt. sin trener), men fokuset er her på barna så det er selvsagt ikke noe i veien for at det kommer flere barn pr. voksen.

Vi håper at så mange 2002-gutter som mulig stiller opp slik at vi virkelig lykkes med å skape venner for livet i alpinmiljøet. Vi kjenner selvsagt ikke alle, så vi ber om at alle som får denne invitasjonen sprer budskapet videre til andre 2002-gutter.

For de som ikke kan være med på årets samling men ønsker å komme på distribusjonslisten for fremtidig informasjon, send kontaktinfo til ingvar@straume.name så setter vi dere på listen.

Følg også med på vår Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/268989763243417/

 

 

Med vennlig hilsen foreldre for alpingutter 2002. 

Sted: Pellestova
Startdato: 29.08.2014 19:00
Sluttdato: 31.08.2014 16:00
Påmeldingsfrist: 06.07.2014 23:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Haakon Knudsen
Tel: 95938803
haakon@knudsen.asLik Deltager.no på Facebook: