Pinseleir 2014

Arendals Seilforening har gleden av å igjen kunne invitere til seilleir i Arendal, Pinsen 2014, fra lørdag 7. juni til mandag 9. juni. Leiren er for alle jolle- og brettseilere samt yngre søsken. Det blir inndeling i grupper tilpasset fra nybegynnere til aktive regattaseilere med internasjonal erfaring.

I tråd med NSF’s ønske om at flere barn og ungdommer skal bli glad i å seile, arrangerte Arendals Seilforening sin første Pinseleir i 2004. Dette ble en suksess med Optimist- og Europaseilere fra Oslo til Søgne. Siden har også andre jolleklasser og brettseilere funnet veien til vårt årlige arrangement. Vi legger vekt på å skaffe dyktige og erfarne trenere til alle grupper og vi vil via www.asf.no informere om trenersituasjonen ettersom leiren nærmer seg.

Nytt i år, er at ASF har fått tilgang til kafeen på Hove Camping. Dette vil bli vårt samlingspunkt gjennom helgen. I tillegg til fine landfasiliteter vil seilerene ha kortere transportettapper ut til åpent vann. Registrering vil finne sted fra kl 0900, lørdag 7.juni, i kafen på Hove Camping. Alle seilere og Knøtter må være registrert og seilklare kl 1200. Leiren avsluttes med en uhøytidlig regatta på ettermiddagen mandag 9.juni.

VM- Europajolle 2015 bli avholdt i Arendal. Dette blir dermed en gylden anledning til å prøve ut neste års VM-baner.

For program og mer informasjon om trenere og arrangementet, se asf.no og www.facebook.com/juniorseilingASF.

Påmeldingen er nå gått ut, men det er mulig å etteranmelde seg frem til og med torsdag 5. juni mot et tilleggsgebyr på kr 100,-. 

Sted: Hove Camping, Tromøy
Startdato: 07.06.2014 09:00
Sluttdato: 09.06.2014 16:00
Påmeldingsfrist: 05.06.2014 23:59
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Toralf Taraldsen
Tel: 913 46 731
tt@staerk.noLik Deltager.no på Facebook: