AdeB-dagene: JUS 1111

Arntzen de Besche Advokatfirma inviterer herved jusstudenter på 1. og 2. semester ved UiO til forelesninger i våre lokaler i Bygdøy allé 2.

Det blir enkel bevertning og anledning til å stille spørsmål til våre advokater i pausen. Vel møtt og lykke til på eksamen!

 

12. mai 2014

10:15 - 12:00

JUS 1111 - Erstatningsrett
Advokat Terje Granvang (partner):
«Culpa»
- del 1: teori
- del 2: praktikum
(Det vil i begynnelsen av mai sendes ut oppgaver til de påmeldte som vil danne grunnlag for del 2 av manuduksjonen.)AdeB-dagene har et begrenset antall plasser, og vi ber deg derfor fylle inn påmeldingsskjema. Det er første mann til mølla, og en bekreftelse på påmeldingen sendes til din e-post. Påmeldingen er bindende, vennligst gi beskjed i god tid om du ikke har anledning til å delta.

Forelesningen er selvfølgelig også åpen for studenter på andre semestre (eventuelt avdelinger for studenter på gammel ordning) som har interesse av dette.

 

Arntzen de Besche er et av Norges ledende forretningsadvokatfirmaer med kontorer i Oslo, Trondheim og Stavanger. Vi er et internasjonalt orientert advokatfirma som dekker de fleste forretningsjuridiske områder. Våre advokater er anerkjente spesialister innenfor ulike fagområder og bransjer og bistår og rådgir virksomheter i det private næringsliv og offentlig sektor.

www.adeb.no

**Vi vil ta vare på opplysningene om deg slik at vi er i stand til å kontakte deg i forbindelse med fremtidige studenttilbud. Informasjonen vil kun bli behandlet av Arntzen de Besche. All personinformasjon blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, og du kan når som helst be om å bli slettet fra vårt register. 

Sted: Arntzen de Besches lokaler
Startdato: 12.05.2014 10:15
Sluttdato: 12.05.2014 12:00
Påmeldingsfrist: 07.05.2014 08:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Ingeborg Røsjø
Tel: 98294552
iro@adeb.noLik Deltager.no på Facebook: