Justin Bieber dancers on tour: BERGEN

CAOS representerer: 
Justin Bieber’s dancers on tour: NORWAY!

Hiphop dance workshop with Carlena Britch and Kaili Bright

Carlena Britch og Kaili Bright – Justin Bieber sine faste dansere er klar for å ta Norge med storm, igjen! Denne gangen i hele seks norske byer. Dette er en unik sjanse for norske dansere som ønsker å utvikle seg innen dans, og lære koreografier fra noen av de beste i danseindustrien. Det er virkelig en «once in a lifetime» opplevelse som man ikke burde gå glipp av. 

Linken under viser en preview fra tidligere danseworkshop:http://www.youtube.com/watch?v=qytjZFM5Xio

Datoer og byer for workshop:

* OSLO: 31. Januar & 1.Februar

* TØNSBERG: 2.Februar

* STAVANGER: 4.Februar

* KRISTIANSAND: 5. & 6.Februar

* ARENDAL: 7.Februar

* BERGEN: 8. & 9.Februar

Søndag den 15.desember klokken 12:00 røper vi tid og sted for hvor workshopene skal være! Da har alle mulighetene til å melde seg på. Workshopen i april ble utsolgt etter kun 1 time, så vi anbefaler på det sterkeste at dere er klar i god tid! Med dette vil vi også gjøre oppmerksom på at det ikke vil bli muligheter for å bestille billetter til workshopen via mobil og nettbrett. Så ha klar PC/Mac med Java støtte slik at dere er forberedt og slipper å laste ned og stresse med det på selve dagen.

Vi vil også gjøre oppmerksom på at ingen andre enn påmeldte deltagere har lov til å komme inn i bygget mens kursene foregår. For å kunne delta så må du ha minst et års danseerfaring der du enten har deltatt i tidligere dansekurs eller vært med i dansestudio som en «hobby». Det vil bli satt opp både nybegynner, medium og avansert nivå som dere kan tilpasse dere i. Mer detaljer om selve workshopen kommer den 15.desember. Dette vil også være en bindende påmelding. Etter en veldig vellykket workshop i april så er alt vi har å si: GLED DERE!

Promo video:
https://www.facebook.com/photo.php?v=631419943582938
Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.