Vestcup 2014

Vestcup ønsker alle lag hjertelig velkommen til årets volleyballturnering i Stavanger. Lag på alle nivå kan delta og Vestcup har følgende grupper:

Gruppe 1 : Elitedivisjon (5 sett)
Gruppe 2 : 1. - 2. divisjon (3 sett)
Gruppe 3 : 3. div. og lavere (3 sett)
Gruppe 4 : 15-18 år (U19 - 3 sett)
Gruppe 5 : 13-16 år (U17 - 3 sett)
Gruppe 6 : 12-14år (U15 - 3 sett)
Gruppe 7 : 10-12år (U13 - minivolleyball)
Gruppe 8 : 0-10 år (U11 - minivolleyball)

Vestcup er startskuddet for volleyball-sesongen og arrangeres for 28. gang i Stavanger Idrettshall. 

Målet for turneringen er å være en kvalitetsmønstring for alle lag på alle nivå og divisjoner, for at deltakende lag får god og reell kamptrening før seriestart.

Vestcup vil tilstrebe å få til et oppsett med flest mulig kamper for alle lag.
Det blir satt opp kamper for alle lag i alle grupper både lørdag 13. og søndag 14. september, med unntak av U11 gruppen som blir satt opp med kamper på en dag. Elitegruppen kan også blir satt opp med kamp på fredag ettermiddag/kveld.

Velkommen til Vestcup 2014

Se også våre hjemmesider http://www.vestcup.com

Vestcup deler lagene inn i 8 grupper for både damer/jenter og herrer/gutter. Sammensetningen av gruppene kan variere avhengig av påmeldte lag, men for at alle skal få størst mulig utbytte av turneringen legger vi stor vekt på å sikre god gruppefordeling. Alderbestemte klasser er inndelt og gruppert i samsvar med NVBF sine retningslinjer for aldersbestemte klasser. Se reglementet. 

Vestcup

Vestcup legger vekt på å tilfredsstille alle deltakende lag ved oppsett av kampene slik at alle lag skal få kamper alle dager uansett prestasjon/plassering. Vi har oppsett med innledende puljespill og sluttspill med plasseringsspill for alle lag så langt det er mulig. Godt planlagte turneringer med godt tilpasset kampoppsett gir deltakende lag best utbytte av Vestcup, og dette har vært Vestcup sitt varemerke og fortrinn opp gjennom alle år. 

Vestcup ønsker også å sikre at volleyball profileres og vises på en positiv og professjonell måte og derfor krever vi at like nummererte spillertrøyer må benyttes. Alle lag må stille med egne dommere i utgangspunktet, men Vestcup kan være behjelpelig med å fremskaffe dommere hvis det gis beskjed på forhånd. Vestcup legger tilrette for at det arrangeres dommerseminar under turneringen, og når det skjer vil det være tilgang på flere dommere underveis.

Kampene spilles på stor bane med redusert servefelt i Stavanger Idrettshall og i Ynglinghallen. I tillegg vil det vurderes oppsett av elitekamper på stor bane med internasjonal standard.

Arrangør

Vestcup arrangeres av KFUM Stavanger Volleyball v/Vestcup komiteen. 

Skulle du ha spørsmål så er det bare å ta kontakt med oss : 

Vestcup komiteen: Vestcup@Vestcup.com  

Sted: Stavanger Idrettshall
Startdato: 12.09.2014 18:00
Sluttdato: 14.09.2014 19:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Frode Dyrdal
Tel: 95082616
vestcup@vestcup.comLik Deltager.no på Facebook: