Italian Days 10-11 Juli 2013

Velkommen til Nidhogg Roadracingklubb sin påmeldings- og betalingsløsning for sesongen 2013. Banekjøringen er åpen for medlemmer av Nidhogg RR, Desmodromene samt Svenske Ducatiklubben. Man må kjøre Ducati eller MC drevet av Ducati motor for å delta. Se regler for deltakelse på www.nidhoggrr.com

Italian Days er et arrangement arrangert av Svenske Ducatiklubben. De feirer 30 år i år og har i den forbindelse invitert alle de italienske merkeklubbene til to fantastiske dager på ærverdige Anderstorp Raceway.
Her kan du booke deltakelse på disse to fantastiske dagene. Du kan velge å delta på Festmiddag på kvelden den 10. Dette koster 250,- ekstra. Huk i såfall av for dette.

I og med at svenske forsikringer stort sett ikke gjelder på bane så skiller SDK ikke på registrerte og uregistrerte sykler. De deler gruppene inn simpelthen etter fart. Sett deg derfor godt inn i reglene og gjør dine egne vurderinger av hvilke forsikringer du behøver. Reglene finner du her.

Fyll inn alle felter og trykk på bekreft knappen. Det vil dukke opp nye felter underveis mens du fyller ut. Etter å ha trykket på Bekreft knappen så betaler man med ordinært bankkort eller kredittkort fra Visa eller Mastercard.
Du får tilsendt bekreftelse som viser at du er påmeldt arrangementet. Skriv gjerne ut og ta med.

Gruppeinndeling
Lugn - Grön
Detta är den absolut lugnaste gruppen. Här åker du om du vill hålla ett lugnt tempo. Idealisk grupp för nybörjare på bana. I denna grupp får omkörning enbart ske på de längsta raksträckorna, vanligtvis en eller två raksträckor per bana. Mer info om omkörning i denna grupp ges på förarmötet. Tänk på att visa hänsyn till de andra som är ute på banan tillsammans med dig. Föråkare kan visa spår om så önskas - prata med någon i Bankommitten så får du hjälp att komma till rätta.

Medel - Vit
Denna grupp är till för dig som börjat få upp tempot men som inte vill köra tillsammans med de snabbare förarna. I denna grupp är omkörning tillåten på alla raksträckor. Mer info om omkörning i denna grupp ges på förarmötet. Denna grupp har historiskt sett haft störst spännvidd bland deltagarna. Det är därför viktigt att verkligen visa hänsyn till de övriga på banan, det är inte säkert att de är lika rutinerade som du. Föråkare finns att tillgå även i denna grupp - prata med någon i Bankommitten så får du hjälp att komma till rätta.

Snabb - Röd
Gruppen med rutinerade och riktigt snabba förare. Här åker du som är en mycket van förare och som redan deltagit på ett antal av våra bankörningar. I denna grupp råder helt fri körning efter eget omdöme. Försök att undvika omkörningar i kurvor, men om du "måste" så se till att lämna gott om utrymme. För dig som vill ha hjälp med spårval så rekommenderar vi att du pratar med någon annan av deltagarna i denna grupp, eller med någon av våra föråkare.

Snabbast - Blå
Gruppen med väldigt rutinerade och verkligen snabba förare. Här åker du som har åkt bana under flera år och direkt är van vid ett högt tempo. I denna grupp råder helt fri körning efter eget omdöme. Försök att undvika omkörningar i kurvor, men om du "måste" så se till att lämna gott om utrymme. För dig som vill ha hjälp med spårval så rekommenderar vi att du pratar med någon annan av deltagarna i denna grupp, eller med någon av våra föråkare.


Det er ikke mulig å avbestille dette arrangementet. Du må selv forsøke å selge plassen din til en annen deltaker.

Om du ikke øsnker å overnatte i depoet så finner du alternative overnattingsplasser her


Påmeldingsfrist for Italian Days: 25 Juni

Har du spørsmål til arrangementet eller påmeldingen så kontakt [email protected]



 

Sted: Anderstorp Raceway
Påmeldingsfrist: 25.06.2013 23:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon



Kontaktperson for arrangementet:
Dagfinn Hovet
Tel: 93405877
[email protected]



Lik Deltager.no på Facebook: