Kystens dag

Kystens dag i Trondheim, 14. juni

Trondhjems Sjøfartsmuseum, Naturvernforbundet i Sør-Trøndelag, prosjektet Renere havn (Trondheim kommune og Trondheim Havn) og Kystlaget ønsker å skape en dag full av positivitet og opplevelser knyttet til kysten og alle dens ressurser på Kystens dag.

Det vil blant annet bli guidet båttur, maritim vandring, ulike stands, foredrag, omvisning, miniteater og smak av lokal sjømat. Aktivitetene er for store og små, og vil foregå både på Trondhjems Sjøfartsmuseum, på Fosenkaia og på krigsseilerplassen utenfor museet. Naturvernforbundet og Renere havn vil sette fokus på den planlagte sjøbunnsoppryddinga i Trondheim med informasjon om prosjektet og utfordringer med miljøgifter i kystvann.

11.00 – 12.45 Båttur på fjorden.  Hva finnes langs kysten vår? Tilpasset barnefamilier
Båtturen er full, men man kan sette seg på venteliste - påmelding i kolonne til høyre.
Oppmøte en halvtime før ved Sjøfartsmuseet

13.30 – 15.00 Båttur på fjorden. Guiding fra Naturvernforbundet og Renere havn
Begrensede antall plasser - påmelding i kolonne til høyre.
Oppmøte en halvtime før ved Sjøfartsmuseet

Både barn og voksne må meldes på som separate deltakere. Barn kan ikke være med på båtturen alene, men må følges av en voksen. Maksimum 4 barn pr. voksen.

NB: Vi har ikke nok redningsvester til barn. De som har egen redningsvest oppfordres derfor til å ta med det. Dersom dere ikke har redningsvest må vi vite vekt på de barn som blir med slik at vi kan låne inn redningsvester. For voksne er det nok vester på båten.

Meld deg på!

Sted: Jomfrugatealmenningen
Startdato: 14.06.2014 10:30
Påmeldingsfrist: 14.06.2014 10:00


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson hos arrangør:
Hallgeir Opdal
Telefon 40248084