How2Run Best - Sognsvann ( oppmøte ved bommen)

HOW2RUN–BEST:
Hvem er kurset for? Du løper 4 ganger eller mer i uka og har deltatt på halvmarathon eller lengre løp. Du har løpt i mange år og vil bli BEST ut i fra dine forutsetninger.

Minimumsferdighet:
Åpen for å endre teknikk.

Mål
: Utvikle løpsteknikk som øker farten og løpe lengre med mindre bruk av energi. Forbedre tiden din i lengre løp og gi deg flytfølelse og bedre løpsøkonomi. Styrke kjernemuskulatur og muskler i fot, legg, hofte og lår. Finne din «perfekte teknikk» ved å komme opp og frem i hofta og lande på forfot/mellomfot. Du har alltid likt å løpe, men nå er det mer morsomt enn noen gang!
Litt om kurset: Vi varmer opp med rolig løp før vi begynner med hjelpeøvelser. Hjelpeøvelsene, eller drilløvelsene skal styrker viktig løpsmuskulatur samtidig som vi optimaliserer teknikken. Vi har hele tiden fokus på å komme opp og frem med hofta. Vi jobber mye med å plassere foten perfekt under tyngdepunktet for best mulig effekt i fraspark, og for å unngå «stem» i steget. Vi gir deg tilbakemeldinger på hvilke arbeidsoppgaver og støtteøvelser som passer deg best for videre utvikling med stor fokus på en-til-en veiledning. Når det er praktisk mulig benytter vi videoanalyse for å gi deg feedback på teknikk. 

Sted: Sognsvann ( oppmøte ved bommen)
Startdato: 30.04.2013 18:00
Sluttdato: 14.05.2013 19:10
Påmeldingsfrist: 29.04.2013 23:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Kari Uglem
Tel: 47714975
kari@how2.noLik Deltager.no på Facebook: