Oslo Open 2012

VIKTIG INFORMASJON:

Det vil bli en påmeldingsperiode på 14 dager og alle klasser skal melde seg på i denne perioden. 144 plasser blir i første omgang fordelt på de ulike klassene etter følgende kvoter:

70 Open
30 Dame/Nybegynner Dame
20 Junior/Yngre Junior/Master/Grandmaster *
10 Viderekommen
10 Nybegynner
+ 4 Wildcards

(* Hver av disse klassene har en kvote på 4 plasser. Resterende 4 plasser + evt ledige plasser fra kvotene blir først fordelt innen disse 4 klassene i prioritert rekkefølge ihht lista over.)

Etter påmeldingsfristen:
Hvis flere spillere enn kvoten har meldt seg på i en klasse vil arrangøren rangere spillerne først etter Norgescup-poeng fra 2011 og så etter PDGA-rating (pr. dato for påmeldingsfristen) for å finne ut hvem som får plass. De som ikke får plass blir satt på venteliste for sin klasse rangert etter PDGA-rating. Hvis en klasse ikke har oppnådd kvoten vil de ledige plassene i klassen frigjøres til andre klasser i prioritert rekkefølge ihht lista over. Hvis det fortsatt er ledige plasser etter dette vil det åpnes for fri påmelding i alle klasser etter "førstemann til mølla"-prinsippet. Spillere som ikke får plass før turneringens oppstart vil få refundert alle betalte påmeldingsutgifter.

Tilbake til www.osloopen.net 

Sted: Stovner Diskgolf Park
Startdato: 26.05.2012 07:00
Påmeldingsfrist: 25.05.2012 12:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Jon Henry Martinsen
Tel: 95070580
jon@osloopen.netLik Deltager.no på Facebook: