Kursholder rutesetter 1 - workshop

Dette er en workshop for å sertifisere kursholdere for rutesetter 1, med mål om de skal ut i klubb og holde kurs for nye rutesettere.

På workshopen vil du få innføring i kursmal for Rutesetter 1, hvordan du selv skal holde kurs, og mulighet til å få tilbakemelding på egen rutesetting og diskutere rutesetting med andre likesinnede.

Rutesetter 1 er første nivå av den nye utdanningsstigen i NKF for rutesetting. Utdanningen skal sørge for at rutesetting i Norge holder gjennomgående standard for HMS, og nivå 2 og 3 gir opplæring i rutesetting for henholdsvis regionale og nasjonale konkurranser.

Les mer om utdanningen her!

Informasjon om workshop:
Tidspunkter: Lørdag 08.05 kl 9-14 og kl 17-20, og søndag 09.05 klokken 9-16. (NY DATO)
Sted: Oslo Klatresenter.
Kursholdere: Martin Mobråten og Adam Pustelnik.

Målgruppe: Folk som allerede er praktiserende rutesettere og som ønsker å holde kurs i rutesetting.

Mål med workshopen: Opplæring i å holde kurs og gi ut sertifisering som Rutesetter 1. Deltakerne skal etter kurset være i stand til å holde Rutesetter 1-kurs selv. Diskusjon rundt og feedback på egen rutesetting. Gå gjennom både setting på tau og på buldring.

Krav for å delta: Må ha skrudd selv i minimum ett år, og ha skrudd både på tau og på buldring. Må ha klatret enda lengre enn det, og ha god kjennskap til grunnleggende klatreteknikk.

Kursavgift dekker kun selve kurset. Reise, opphold og mat må deltakerne dekke selv.

For deltakere som er meldt på av klubb og har avtale om å holde kurs for klubb i etterkant, refunderer vi alle utgifter til reise og opphold, i henhold til NKFs reiseregulativ. Klubben må da sende epost til klatring@klatring.no med navn på deltaker, bekreftelse på at det er gjort avtale om at deltaker skal holde kurs for klubben, samt kontonummer til klubben. Klubben må være en klatreklubb registrert under NKF.

Som med alt annet for tiden er det et forbehold at det er mulig å samle folk til kurs etter gjeldende smittevernregler. Om kurset kanselleres etter 7. mars kan deltakerne kontakte NKF om de har reiseutgifter som ikke lar seg refundere.


Deltakerne må lese Kompendium Rutesetter 1 før kurset, og ha sett på kursmal Rutesetter 1. Dokumentene finner du her: https://klatring.no/admin/events/141

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
Klasse/kategori
 *
Mobil
Klubb
Hvor lenge har du klatret?
Hvor lenge har du skrudd?
Hvor ofte har du skrudd? Har du mest erfaring med buldre eller med tau, eller begge deler? Hvilket nivå har du skrudd for? Har du skrudd for konkurranser eller lignende?
Beskriv kort din erfaring med skruing
Hva ønsker du å bruke kurset til?
 *
 *
Ja, jeg samtykker at Norges klatreforbund kan behandle mine personopplysninger. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.