Rælingen skiklubb alpin - Skiskole 24.+25.februar 2021

Velkommen til Skiskole i Marikollen skisenter! 

Gjennom et to dagers kurs er målet at barna skal utvikle grunnleggende skiferdigheter gjennom skileik. Våre instruktører sørger for et variert aktivitetsprogram tilpasset barnas ferdighetsnivå. Formålet med skiskolen er å lære barna skiteknikk slik at de kan oppleve skiglede i alpinbakken. Etter gjennomført kurs vil innmelding i Rælingen skiklubb alpin være en fin videreutvikling hvis ønskelig. Alpinbakken er en fantastisk arena for aktivitet og lek for alle aldre og hele familien. Barna må ha fylt 5 år og ha egne alpinski,  støvler og hjelm. Maks. 15 barn per kurs. 

På skiskolen skal barna lære: 

Ta på skiene selv og tilvende seg utstyret

Plogesvinger og stoppe 

Kjøre med kontrollert fart ned bakken

Ta heisen selv

Alle kursene vil bli gjennomført i koppheisen i Marikollen 3 (MK3, den lille bakken). Oppmøte ved heishuset kl. 11.00 begge dager. Foreldre kan være med ved oppstart (nederst i bakken). Ta med mat og drikke, klær etter forholdene og godt humør.  Deltagerne må selv stille med skiutstyr. Vi svarer gjerne på spørsmål om du trenger tips og råd. Ta kontakt på skiskole.alpin@rsk.no 

Det blir lunsj i klubbhuset ved siden av bakken. Vi anbefaler at alle har med seg matpakke og drikke. Kiosken er åpen så det er muligheter for å kjøpe mat og drikke også. Det er kun barna som får lov å gå inn i klubbhuset.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Hilsen Knut-Erik Sikkerbøl, ansvarlig for Skiskolen


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon