TROMSØ: Wok, småretter og dessert, 14-19 år

TROMSØ: UngeKokker inviterer UNGDOM I ALDEREN 14-19 år til et spennende og morsomt kokkekurs i sommerferien. 


Dette 2-dagers kurset holdes på Grønnåsen Skole fra kl. 10 - 16.30 begge dager.


18. - 19. juni - Påmelding til høyre på denne siden

20. - 21. juni - Klikk herVil du lære noe nytt og kreativt i høstferien? Vil du imponere venneflokken, foreldrene eller kjæresten med dine kokkeferdigheter? Da er dette kurset noe for deg! 

ALT DETTE FÅR DU GJENNOM KURSET:

     

• En innføring i wok-matlagingen med deilige, men enkle eksotiske retter, kutte og steketeknikker, mye praksis og noe nyttig teori: "Hvorfor er wok så sunt?"   
 

• En innføring i spennende småretter: Du lærer å lage deilige salater, omeletter, wraps, burger & desserter
    

De viktigste ingrediensene Du skal ta med er:


1 kg Matglede
3 l Lyst til å lære noe nytt og morsomt
Ditt personlige forkle


Vi fokuserer på inspirasjon og læring i en humørfylt og avslappet atmosfære. Hver deltaker får en flott oppskriftsmappe med alle oppskriftene vi skal lage.

Velkommen til et morsomt, lærerikt og spennende kurs hvor du lærer kreativ, næringsrik og sunn matkunst du kan ha med deg resten av livet!


Dato: 20. - 21. juni  2011.   

Sted: Grønnåsen Skole, Dramsveien 197. 

Kurstid:
Begge dager fra kl. 10.00 til kl. 16.30Pris: Medlemmer  Kr. 250,-
Ikke-medlem: Kr. 250 + medlemskap Kr. 250.


Prisen inkluderer: 4 måltider, alle råvarer og over 20 deilige retter, egen oppskriftsmappe + felles festmåltid dag 2!
Familie og venner inviteres til smaksprøver på kurset, på dag 2 kl. 15.00Unge Kokker inspirerer til sunn, spennende og god matlaging gjennom kreative kokkekurs over hele landet. Vi holder kurs for barn, ungdom og voksne. Les mer her

Finn oss på FACEBOOK

- oppdatert med oppskrifter, konkurranser, kurs, festivaler, og nyttig informasjon om et sunt kosthold og hva det gjør med kroppen, humøret og energien din!


Kurset er nesten helfinansiert av Miljøverndepartementet v/ Framtidens Byer i samarbeid med Tromsø Kommune. Ordinær kurspris er Kr. 2 500,-

Vi bruker økologisk mat på alle kursene, fra lokale produsenter der det er mulig. Finn din leverandør av økologisk, kortreist frukt og grønt levert rett på døren din her!

 REFERANSER FRA SAMME KURS I TRONDHEIM


"Jeg synes kurset har vært helt fantastisk! Har lært mye på relativt kort tid. Maten var kjempegod, og det beste med den var at man fikk en god følelse av å spise den fordi man vet den er sunn."

"En lærerik opplevelse som setter smakssansene i gang og gir deg nøkkelen inn til en verden av god mat."

"Jeg synes at matkurset var utrolig lærerikt og at alt det jeg har lært underveis kommer jeg til å bruke resten av livet. Yrket som innebærer kokkekunst har åpnet sine dører! Jeg har aldri smakt så god mat i hele mitt liv, -spesielt når jeg smakte på alle rettene som var woket! Innen jeg er 20 år gammel så skal jeg kunne ALLE oppskriftene UTENAT! Dette er grunnleggende oppskrifter og måter som man kan ta med seg for resten av livet, og jeg anbefaler kurset på det sterkeste!"

"Kurset var veldig bra og lærerikt, og samtidig morsomt å lage mat. Kurslederen var veldig flink til å lære bort, han tok også hensyn til at vi ikke er flinke til å lage mat og vi lærte masse basis kunnskap."

"Jeg synes kurset var kjempeflott! Maten var fantastisk, kokken var utrolig grei. Jeg kommer definitivt til å lage denne maten hjemme! Det var et enestående opplegg og jeg vet at jeg vil ha igjen for dette resten av livet!"

"Kurset var lærerikt, interessant og gøyalt. Maten var smakfull, virkelig god! Wolfgang er en hyggelig, snill og morsom lærer. Dra på dette kurset! Lag god mat, som du får SPISE!"

"Jeg likte kurset godt. Det var interessant og lærerikt, kokken var flink med ungdommene. Kunne ikke hatt en bedre kursleder. Det var innholdsrikt og morsomt, og matinteressen økte. Helt klart verd tiden. Jeg vil si at man bør melde seg på sammen med venner. Det er morsommere sammen med kjente!"

"Veldig bra kurs, utsøkt mat. Et inspirerende kurs og det er mange skjæreteknikker å lære."

"Kurset var veldig interessant og lærerikt. Jeg lærte veldig mye av vår fantastiske kokk Wolfgang. Maten var også veldig god og fremmed. Vi lagde mye mat jeg ikke visste fantes og mye jeg ikke visste var så god."

"Kursopplegget var godt, maten var veldig god, men appellerer lite til ungdom under 16 etter min mening. Kurslederen fikk oss fokuserte og lærevillige. Jeg kommer absolutt til å lage noe av denne maten hjemme."

"Bra kursopplegg, maten var god. Jeg lærte mye som jeg vil huske for resten av livet. Etter jeg flytter ut vil jeg lage denne maten i stedet for pizza hver dag." 

Sted: Grønnåsen Skole
Startdato: 30.05.2011 10:00
Påmeldingsfrist: 29.05.2011 10:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Elisabeth
Tel: 47442000
kurs@ungekokker.noLik Deltager.no på Facebook: