Damenes helg i Solheisen

Solheisen og instruktørene Lisen Strøm og Line Berg ønsker deg velkommen til en helg fylt med fokus på skiteknikk og topptur. Denne helgen er for deg som som vil forbedre skiteknikken utenfor løypene og som ønsker å lære mer om hvordan du kan bidra med selvstendige vurderinger av terreng, vær og føre i et turfølge.

I løpet av helgen vil vi fokusere på to ting som er spesielt viktige når man skal bevege seg i terreng utenfor skiløypene med feller under skiene: skitekniske ferdigheter - hvordan kjøre for å få en best mulig opplevelse på vei ned? Turplanlegging - hvordan planlegge en trygg tur etter egne og andres evner, vær og føre? 

På søndagen går vi en tur sammen. Alle deltakere må selv ha alt av nødvendig skred- og toppturutstyr. Husk søkestang, spade og sender/mottaker. Kurset er en introduksjon til topptur, inkludert nytt utstyr om du har det, så du trenger ikke være 100% kjent med utstyret ditt før du deltar. Erfaringsmessig vet vi at det kommer etter hvert som man bruker det.

 

Lørdag:

9.30 oppmøte ved billettluka nederst i Solheisen. 

10.00-12.00 skiteknikk

12.00-13.00 lunsj

13.00-15.00 skiteknikk

 

15.30-17.30 turplanlegging og førevurdering

 

Søndag:

9.30 oppmøte

10.00-15.00 skitur til Kvitingatn

 

Øvrig info: 

  • Maks 12 deltakere 
  • Deltakelse krever generellt gode skiferdigheter, du må kunne kjøre alle løyper fra grønn til sort i Solheisen uten større problemer
  • Inkludert i helgen. 2dgr heiskort, 2 lunsj, 1 fika, 2 st super trenere


 

Registreringsskjema