Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Løpekurset Løper'n på 2 kvelder Sognsvann

For hvem: Dette er kurset for "løpsmosjonisten". Dette løpsteknikkurset er for deg som løper en del og har et ønske om å løpe mer rasjonelt og effektivt.

 

Du løper en god del som trening og deltar kanskje på et og annet gate eller terrengløp. Du ønsker å ha mer igjen for hvert løpssteg, du vil lære hvordan man kommer seg mer opp og frem med hofta og hvordan man får en god flyt i løpingen. Du har løpet noe år, men har fortsatt en del å lære. I dette kurset er vi på et mindre spesifikt nivå enn på et kurs for springer`n”.


Teknisk minimum for deltagelse: Du løper en del som trening

 

Mål: Du skal komme opp og frem med hofta og å løpe på forfoten. Dette gir deg bedre løpsteknikk og løpsøkonomi. Med god løpsøkonomi menes å komme raskest mulig fremover med minst mulig bruk av krefter.

 

Metoden for dette kurset: På dette kurset er det fokus på utførelse av bevegelsene i løpssteget gjennom bruk av teknikktrening, teknikkøvelser og hjelpeøvelser, såkalte ”drill-øvelser”. Drilløvelser er hjelpeøvelser som er med å gi en bedre løpsteknikk. Drill-øvelsene er spenst/styrke øvelser som krever enkel koordinasjon. Vi går i fellesskap gjennom det som er det viktigste ved løpsteknikk og viser deg hvordan du utfører dette. Under øvingene vil du få en-til-en tilbakemelding.

  


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon