Helgeland padlesymposium - dagstur til Sandvær og Kvitvær

Ca.21 km. Nivå: Middels eksponert med  relativt lange kryssinger, vanligvis ikke mye bølger på sommeren. Må ha våttkort, bør ha padlet noen turer. Kan potensielt by på litt rufsete sjø på deler av ruta. 

Opplev noen av verdens vakreste reisemål helt uten andre turister, bråk og larm. Bli med på noe av det aller fineste en padletur på Nord- Helgeland kan by på. Vi stiller med lokalkunnskap og padleerfaring slik at vi ivaretar sikkerheten din og sørger for en helt uforglemmelig padle- og turopplevelse. Du stiller med kajakkutstyr, mat og godt humør. Naturen og omgivelsene sørger for at vi alle blir bergtatte fra første padletak.


Turen starter på Onøy fergekai kl.09.15. Det tar litt over en halvtime å kjøre fra Tonnes, så guidene kjører ca. 08.15. Hovedattraksjonen i dag er badestrender i fleng, utsikt til de fleste av helgelandsfjellene og dyreliv på hjemmebane.

Kl.10 padler vi over til det billedskjønne øyværet Kvitvær, nyter utsikten ei stund og fyller på med litt snacks. Her kommer du til å få lyst til å bade! Vi padler videre til Sandvær, et landskapsvernområde på grund av sin varierte havstrandsvegetasjon og sine rike kalkberg. Her spiser vi formiddagsmaten og tar oss tid til enda mer bading. På tilbaketuren treffer vi sannsynligvis på havørn idet vi passerer Storskjæret og Svartskjærskallen. Ferga tilbake går kl.19.50 og når vi er tilbake på Tonnes har Hugo tent opp grillen og fyrt opp bålet til kveldskosen. En helt magisk dag . 

Transport til og fra Stokkvågen samt ferge Stokkvågen-Onøy-Stokkvågen er ikke inkludert i prisen og besørges av den enkelte.

Vi gleder oss til å vise frem det aller beste Helgeland har å by på for en kajakkpadler 😀.vel møtt!


 

Registration form

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
 *