Helgeland padlesymposium - oppfriskning svingteknikk, fremdriftstak og støttetak

Oppfriskning av fremdriftstak, støttetak, svingtak, inn og ut av båt, bakoverpadling etc. for deg som har vært på kurs og glemt mye. 


Vi anbefaler alle å bruke egen båt og eget utstyr da det er dette du bruker til daglig. 


Nødvendig utstyr: Båt, åre, tørrdrakt+ sko, spruttrekk eller tuiliq, vest, hette.

Oppmøte ferdig skiftet på stranda ved campen kl. 15:15.  Vel møtt!


Om selve padlesymposiet: 

Vi har satt sammen et variert program, smittevernrutinene er på plass og vi vil igjen ha fokus på  sikkerhet, godt sjømannskap og PADLING i alle former og fasonger. Vi gjennomfører en hel rekke kurs,turer og workshops, men både av praktiske hensyn og av smittevernhensyn kjører vi i år separat påmelding til hver enkelt aktivitet slik at vi kan både dimensjonere for korrekt antall deltagere på hver aktivitet og gjøre rede for hvem som deltatt i hvilke aktiviteter dersom smittesporing skulle bli nødvendig. Vi håper dere vil finne utvalget både spennende og interessant. Vi gleder oss iallfall stort 🙂!


Overnatting:

Oscarbrygga er like ved vår base denne helgen. Her er det flere overnattingsmuligheter å velge mellom. Du kan se en beskrivelse av alle alternativene på oscarbrygga.no. Der finner du også kontaktinfo og kan bestille overnatting. De fleste velger å ligge i telt på gressplenen like ved stranda. Her har vi tilgang på både toalett og tørkemuligheter.


 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
 *