Helgeland padlesymposium - Hestmona med topptur søndag 20. juni

Tur til Hestmona under Helgeland Padlesymposium 18.-20. juni 2021


Padle- og topptur til Hestmannen søndag 20.juni

Nivå: middels skjermede forhold, ikke spesielt krevende. Må være i relativt god fysisk form til fjellturen.

Bli med på padle- og fottur til et av de mest ikoniske fjellene på Helgelandskysten. Den sagnomsnuste Hestmannen ruver 571 meter over havflata i ensom majestet og er et betydelig kjennemerke blant sjøfarende. Fra toppen er det en spektakulær utsikt og i klarvær ser vi Vega i sør og Lofotveggen i nord.

Padleturen innebærer kryssing av Kvarøyfjorden, ca 15-18 km padling tur/retur. Vi beregner ca 3-4 timer i land på Hestmona. Ta med rikelig mat og drikke.


Om selve padlesymposiet: 

Vi har satt sammen et variert program, smittevernrutinene er på plass og vi vil igjen ha fokus på  sikkerhet, godt sjømannskap og PADLING i alle former og fasonger. Vi gjennomfører en hel rekke kurs,turer og workshops, men både av praktiske hensyn og av smittevernhensyn kjører vi i år separat påmelding til hver enkelt aktivitet slik at vi kan både dimensjonere for korrekt antall deltagere på hver aktivitet og gjøre rede for hvem som deltatt i hvilke aktiviteter dersom smittesporing skulle bli nødvendig. Vi håper dere vil finne utvalget både spennende og interessant. Vi gleder oss iallfall stort 🙂!


Overnatting:

Oscarbrygga er like ved vår base denne helgen. Her er det flere overnattingsmuligheter å velge mellom. Du kan se en beskrivelse av alle alternativene på oscarbrygga.no. Der finner du også kontaktinfo og kan bestille overnatting. De fleste velger å ligge i telt på gressplenen like ved stranda. Her har vi tilgang på både toalett og tørkemuligheter.


 

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
 *