Helgeland padlesymposium - dagstur Rødøy fredag 18. juni

Tur til Rødøy under Helgeland Padlesymposium 18.-20. juni 2021


Padletur i Rødøys skjærgård

Nivå: Skjermede forhold, ikke krevende. Må være i normalt god fysisk form.


Turen starter med hurtigbåten fra Tonnes til vakre Rødøya. Her skal vi boltre oss i skjermede forhold blant øyer, holmer og kritthvite strender. Vi legger opp til å padle ca 15-18 km med flere innlagte pauser med ilandstigning.

Vi besøker den populære stranden Silsanden og gjør en stopp på Klokkergården før vi padler i retur for å ta hurtigbåten tilbake til Tonnes. Innlagt lunchpause hvor turleder har med ved. Du tar selv med egen mat.

Tider:
Hurtigbåt fra Tonnes 7.45, ankomst Rødøya 8.10. Møt opp i god tid, så hjelper vi hverandre med kajakkene.
Retur fra Rødøya 19.05, ankomst Tonnes 19.40

Vi må bære kajakkene på/av hurtigbåten. Det anbefales at du har med en kajakktralle for å frakte kajakken fra hurtigbåtkaia til egnet sted for sjøsetting.

Billett for deg og kajakken kjøper du selv på forhånd via www.reisnordland.no
Kun 6 plasser på denne turen.


Om selve padlesymposiet: 

Vi har satt sammen et variert program, smittevernrutinene er på plass og vi vil igjen ha fokus på  sikkerhet, godt sjømannskap og PADLING i alle former og fasonger. Vi gjennomfører en hel rekke kurs,turer og workshops, men både av praktiske hensyn og av smittevernhensyn kjører vi i år separat påmelding til hver enkelt aktivitet slik at vi kan både dimensjonere for korrekt antall deltagere på hver aktivitet og gjøre rede for hvem som deltatt i hvilke aktiviteter dersom smittesporing skulle bli nødvendig. Vi håper dere vil finne utvalget både spennende og interessant. Vi gleder oss iallfall stort 🙂!


Overnatting:

Oscarbrygga er like ved vår base denne helgen. Her er det flere overnattingsmuligheter å velge mellom. Du kan se en beskrivelse av alle alternativene på oscarbrygga.no. Der finner du også kontaktinfo og kan bestille overnatting. De fleste velger å ligge i telt på gressplenen like ved stranda. Her har vi tilgang på både toalett og tørkemuligheter.


 

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
 *