Helgeland padlesymposium - Aktivitetslederkurs Hav

Velkommen til NPF aktivitetslederkurs hav. Her arbeider vi videre rundt sikkerhet, teknikk og behandling av kajakkutstyret, men nå i rollen som instruktør og gruppeleder. Kurset varer i 16 timer og gir deg som padler og leder kompetanse og selvinnsikt nok til å vurdere egen og gruppas kompetanse opp mot de til enhver tid rådende forhold. Dette kurset er en del av Helgeland padlesymposium , en arena der du treffer opptil 100 padlere på alle nivåer i naturskjønne omgivelser. Etter bestått kurs, kan du selv avholde introduksjonskurs,grunnkurs og lede grupper på turer i rolige farvann.

 Dette må du ha med deg hvis du ikke leier det av oss: Båt, åre, tørr- eller våtdrakt+ sko, spruttrekk, vest, hette, hansker, taueline, hjelm (sykkelhjelm funker hvis du ikke har padlehjelm).

Denne gang har vi valgt Tonnes som lokalitet for kursingen. Nært sivilisasjonen samtidig som du lærer en hel masse og koser deg i kajakken :-) 

19.juni 09-17 , 20.mai 9- 17 .

Kursavgiften inkluderer kun kursing og utstyrsleie for de som velger denne muligheten . Påmelding er bindende.  Mer om kursinnholdet finner du på

https://padling.no/vaattkort/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/aktivitetslederkurs-hav/

Se på værmeldingen og tenk gjennom hva som spiller inn når det gjelder vårt valg av destinasjon og oppakning. Kursleder tar kontakt med de påmeldte og deler eventuelt ut litt fagstoff og noen oppgaver i forkant av kurset.


Oppmøte: kl 09.00 på ei strand ved Tonnes. Nøyaktig kartlenke kommer i løpet av vinteren.Vi holder på til ca.17 både lørdag og søndag.
 

TA MED TIL KURS
2 sett ullundertøy (overdel og stillongs), fleece- eller ullgenser, 2 par sokker, nistepakke og drikke. Gjerne varm drikke på termos. Ta også med ditt våttkort dersom du tidligere har tatt introduksjonskurset. Håndkle, lue og varme votter kan også være kjekt. Eventuelle kameraer bør være vanntette i kajakk og alt du er virkelig redd for pakkes i vanntett pose. Alle som har med egen tørrdrakt og eget utstyr må selvsagt huske dette også. Disse må også huske hansker og hette. Vi skal uti vannet allerede den første dagen, så her er det bare å glede seg.

Møt opp uthvilt, mett og varm. Gi gjerne beskjed til kursleder hvis det er noe som kan virke inn på formen din disse dagene. Vi ønsker å legge til rette for at du får en best mulig opplevelse gjennom kursdagene.

Vi gleder oss. Vel møtt!

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Mobil
 *
Klasse/kategori
 *
Våttkortnummer
 *