Eskimorullekurs for nybegynnere og viderekomne Helgeland padlefestival

Rullekurs for deg som ønsker å lære deg din første rulle eller du ruller fint og ønsker å gå videre til nye ruller med eller uten åre. Denne gangen legger vi kurset til Helgeland Padlefestival og Tømmervika Opplevelsessenter. Vi gleder oss skikkelig til å møte nye padlevenner og kose oss sammen med likesinnede. 

Selve kurset består av korte teori- og visualiseringsøkter på land og tre økter à 1time i vann. Noen pauser i midten blir det helt sikkert også siden det å være under vann eller å stå i vann krever mye energi. Vi jobber til enhver tid i par der den ene sikrer mens den andre øver på rullene sine. Dersom du får til rullene lett, lærer vi deg selvsagt mer kompliserte varianter etter hvert. 


Vi anbefaler alle å bruke egen båt og eget utstyr da det er dette du bruker til daglig, men alle bruker våre rullebåter i deler av økta for å hjelpe dere frem mot riktig teknikk. Har du ikke egen båt bruker du en av våre hele økta 🙂.


Nødvendig utstyr: Båt, åre, tørrdrakt+ sko, spruttrekk eller tuiliq, vest, hette, dykkemaske, hansker, noe varmt å drikke, en sjokoladebit eller noe å pakke i munnen. Årepose er lurt, gjerne to hvis du har. Mangler du noe av utstyret sier du fra på forhånd, så finner vi ei løsning sammen

Oppmøte ferdig skiftet ved stranda i Tømmervika kl. 15. Vel møtt 😃😃😃!
 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
 *