Kurs for SENIORHUNDEN

Orkdal hundeklubb arrangerer kveldskurs for Seniorhunder.


Instruktør er Sunniva Morgan fra Sveberg Dyrehospital


På dette kurset vil du lære om seniorhundens helse og utfordringer og hva som skjer med kroppen når den eldes, samt hva som kan gjøres for å forsinke og bremse disse endringene. Du vil også lære enkel anatomi og fysiologi, samt at vi vil gå igjennom noen enkle, men effektive, treningsøvelser og behandlingsteknikker som kan gjennomføres hjemme. Det er mye som kan gjøres for å bedre seniorhundens livskvalitet og bidra til at hunden holder seg frisk og vital lengre. Dette er et supert kurs for deg som vil lære mer om hvordan du best kan ta vare på din aldrende bestevenn.

Kurset vil veksle mellom teori og praksis sånn at dere får testet øvelsene og teknikkene som gjennomgås på egen hund under veiledning.

Det er ikke nødvendig med noe spesielt utstyr for å utføre øvelsene og teknikkene som gjennomgås og alt skal kunne gjennomføres enten uten utstyr eller med ting som de fleste har hjemme. Det er imidlertid flere øvelser som kan utføres med balanseputer el og alle som deltar på kurset vil få 15% rabatt på utstyr fra FitPAWS®. Kursholder vil ha med en del utstyr som kan kjøpes i forbindelse med kurset, men gjerne gi beskjed på forhånd om et er noe dere vet dere vil ha. Rabatten kan også fås om utstyret kjøpes på Sveberg Dyrehospital ila en måned etter kurset.

Litt om Kursholder Sunniva Morgan_

Sunniva Morgan er autorisert dyrepleier, rehabiliteringsteraput og hundemassør med 15 års erfaring. I tillegg til all etterutdanning innenfor fysioterapi har Sunniva også omfattende etterutdanning innenfor smertebehandling og medisinsk akupunktur. Som den eneste i Norge innehar hun tittelen "Certified Veterinary Pain Practitoner (CVPP)" via International Veterinary Academy of Pain Management (IVAPM) og "Nurses Certificate in Western Veterinary Acupuncture and Chronic Pain Management (NCertWVA &CPM)" via International School of Veterinary Postgraduate Studies (ISVPS). Sunniva har også vært aktiv hundekjører i nordisk stil og barmark hundekjøring i flere år og har dermed mye erfaring med trening av og konkurranser med hund på høyt nivå. Til daglig jobber hun på Sveberg Dyrehospital i Malvik kommune utenfor Trondheim og på Valentinlyst Smådyrklinikk i Trondheim. Hun er også medeier i Blå Pote AS, Sveberg Dyrehospital, Meråker dyreklinikk, Valentinlyst Smådyrklinikk og Lade Arena Smådyrklinikk


På kurset får man øvd en hel del  på egen hund

Tidspunkt er  fra kl. 18.00 - 22.00. 

Ta med masse supergode myke godbiter til hunden. 


Ta kontakt på epost leder@orkdalhundeklubb.no hvis du har spørsmål om kurset. 


Vi ønsker deg hjertelig velkommen til et morsomt og lærerikt kurs hos oss. 


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon