Pilates og baby

Velkommen til kurs i  Pilates og baby. 

Gratulerer som mor. 

Kom i gang med en mild men effektiv treningsform rett etter fødsel. Basic matte pilates øvelser vil bli introdusert og etterhvert som du blir sterkere vil du få mer utfordrende øvelser for mage og rygg. Vi avslutter eller starter timen med stretching og avspenning.  Barnet blir tatt med i øvelser der det passer og vi har alltid en liten økt hvor kun barnet er i fokus med babysang.

Det anbefales at man ikke starter treningen før 6 uker etter fødsel. 


Her er det lov til å skifte bleier og gi mat under timen, eller avslutte timen tidligere. Om barnet sover har du selvfølgelig mulighet til å delta alene. 

Kurset går over 6 ganger og holdes på Pranahuset Sandvika. 

Første kursdag er 11. november kl 1030. Kurset varer frem til 16. desember. 

Hilde Løset Myrvang er fysioterapeut og erfaren pilates instruktør. Hun har holdt mor og barn timer siden 2012 og jobber som fysioterapeut med fokus på  kvinnehelse på Sandvika Aktiv. Målet med kurset er økt kroppskontroll og  styrke.

Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe tlf. 99037033/hildeg@gmail.com, eller se mer info på våre hjemmesider: http://www.sandvikaaktiv.no/pilates-og-baby

Dersom du og din barsel gruppe ønsker eget kurs er det mulighet til det. Det må være minimum 6 deltagere for å sette opp kurs på et annet tidspunkt

Jeg gleder meg til å trene med både deg og barnet ditt. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon