Mediepedagogenes fagseminar - Høst 2020

Nå må vi møtes og bli inspirert! Mediepedagogenes høstseminar i år gir mulighet for mediepedagoger og andre interesserte til å møte og høste erfaringer fra dyktige mediefolk, med fokus på medieproduksjon.

Vi får forelesninger av Aage Aaberge som vil fortelle om filmprodusentens rolle, Peder Fuglerud som jobber med manusarbeid til film- og serieproduksjoner, Babusjka vil fortelle om hvordan de arbeider med «grønne produksjoner» og Sigurd Øygarden Flæten som vil fortelle om hvordan de jobber med podcast i Monster. Instituttleder Jo Sondre Moseng fra TV-skolen på Lillehammer kommer også for å dele erfaringer og gi perspektiver på medieutdanning på høyere trinn.

OBS: 
Hvis din arbeidsgiver krever faktura og du ikke har mulighet til å benytte påmelding via deltager.no kontakter Mediepedagogene direkte via post@mediepedagogene.no før påmelding (fakturatillegg kr. 50,-).

Ved eventuell avbestilling må dette gjøres innen 29. oktober for refusjon av seminaravgift. Etter 29. oktober kan innbetalt seminaravgift ikke refunderes.

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
Gjenta e-post
Mobil
Klasse/kategori
 *
Bedrift/organisasjon
 *
 *
Ja, jeg samtykker at Mediepedagogene kan behandle mine personopplysninger. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.