Bønes IL. Håndballskole

Bønes IL. inviterer alle barn i aldersgruppen 7-12 år til håndballskole i skolens høstferie. Alle er velkommen, uavhengig av ferdigheter og klubbtilhørighet. Vi ser frem til aktive dager med mye håndballglede og lek.


Deltakerne blir delt i to hovedgrupper:

Gruppe «Large» (f. 2008-2010): 5 dager (mandag-fredag, 05.-09.10)

Gruppe «Small» (f. 2011-2013): 3 dager (mandag-onsdag, 05.-07.10)


Fremmøte for alle i Bøneshallen kl. 09.00. Vi benytter Bøneshallen og Insport Arena (racketsenteret) like ved som aktivitetsarenaer. Aktiviteten avsluttes ca. kl. 15 hver dag.


Håndballskolen ledes av vår nye sportslige leder for håndballgruppen, Christoffer Martinussen, som har lang erfaring med trenererfaring helt opp til elite- og landslagsnivå. Med seg på laget er andre erfarne håndballtrenere i klubben, noen av våre egne lovende spillere og klubbens aktivitetskoordinator, Kristian Schult, som har det administrative ansvaret for gjennomføringen.


Deltakerne får servert et enkelt lunsjmåltid og drikke hver dag, etter gjeldende smittevernregler. Ta gjerne med litt egen mat i tillegg.


Alle deltakerne får en Hummel treningstrøye og en drikkeflaske fra Sport Norge. Det er også mulig å bestille ball, for dem som ønsker det.


Pris:

Gruppe Large: kr. 1000,- (eks. ball), kr. 1200,- (inkl. ball)

Gruppe Small:  kr. 600,- (eks. ball), kr. 800,- (inkl. ball)

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon